Kunnon nainti kalua homo takaapäin

kunnon nainti kalua homo takaapäin

Kun sormet hieroo eturauhasta "takakautta" alkaa pitelemätön orgasmi. Todella harmillista kuulla, että nyt kun olet vaimosi saanut ensimmäistä kertaa tuota kokeilemaan, niin hän ei ole malttanut sitä kanssasi ajan kanssa harjoitella Koska sitä se tosiaankin vaatii, harjoittelua ja taas harjoittelua Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka eivät innostu pösilöitten touhuista. No se on sulta vaan pois. Tosin eihän tietenkään tarvitse tehdä mitä ei halua. Mistä sitä toisaalta tietää, mitä haluat vaikkapa kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua.

Eihän kaikilla tarvitse olla jotakin identiteettikriisiä. Toiset vaan tietää jo luonnostaan mikä on tervepäistä hommaa. Viemärin tonkiminen ei ole ihan tervettä, puhumattakaan sen tuotoksien naamaansa lappamisesta.

Meitsi on bi-mies ja olen monta kertaa saanut aivan tajuttomat orkut kun peppuni on ollut pelissä mukana jollain tavalla. Ensin jotain sormea ja sen sellaista sinne sain.

Sittemmin dildoa, sträppäriä ja ihan ehtaoikeaa munaakin. Pari kertaa saanut orkut täysin ilman, että kosken kaluun. Ylivoimaisesti kovimmat orkut on tullut kyllä niissä tilanteissa, joissa on jotain laitettu peppuun ja samalla vaikka joku ottaa multa suihin. Vaikka alkuun oon tykännyt peuhata myös kundien kanssa, niin nyttemmin en enää oikein innostu niistä. Olen ehkä sittenkin liian hetero homosteluun, vaikkakin edelleen se kova kyrpä kiihottaa ja kiinnostaa.

Siinä kiinni oleva kundi ei niinkään. Nainen ja sträppäri taas toimii ihan hyvin. Ainoa ongelma siinä on se, ettei se sträppäri ole sama asia kuin oikea kulli.

Ja sitten on tietty se, että nainen ei fyysisesti nauti siitä panemisesta samalla tavalla kuin nainen sträppärin kanssa. Tosi kiihottavaa kun mies laukeaa perseeseeni. Olen tässä harkinnut, että pitäisikö kokeilla sellaista shemalea? Ei siis mitään perustransua, joka on vain naiseksi pukeutunut mies. Vaan sellainen leikkaukset läpikäynyt todella aidon näköinen kaunis nainen, jolla nyt sitten sattuu olemaan kulli haaroissa. Olisi sitten jäätävän kiihottavaa kun se panisi ja laukeasi jne.

Ja sitähän voisi panna myös. Onneksi olen gay ja saan oikeeta munaa anukseen siinä ei tartte mitään dildoja yms tekokulleja puhumattakaan naikkosista mies kaveri tykkää nussia mua.. Sing if you're glad to be gay.. Minä haluaisin myös oikeaa munaa anukseen. Pitää vaan vielä löytää sopiva t kimppakaveri t , eli miehiä minulle ja naiselleni. Kaikesta huolimatta olen hetero. Mitä ihmettä siinä peppupanossa naisella tehdään?

Jos mies haluaa jotain peppuunsa, niin sen pitää olla oikea kalu! Mä haluan miehen kalua ja laukemista peppuuni, enkä mitään kumikalua. Seurustelin aikoinaan itseani päätä pidemmän ja fyysisesti vahvemman, tiukan ja kauniin naisen kanssa joka kaappasi minut syliinsä kevyesti. Pidimme molemmat leikistä jossa hän sitoi minut naruilla tai vöillä , sen jälkeen käytti hyväkseen straponilla ja muilla leluilla.

Muistelen kaiholla noita aikoja , harmi että hän vaihtoi minut vielä isoaseisempaan mustaan mieheen. En ole koskaan sitä miehelle tehnyt. Strap on ei välttämättä olisi mun mielestä niin kiihottava, kun se on jotenkin liian maskuliinista hommaa se "paneminen". Jos olis dildo kädessä, niin voisin sillä miehelle hyvää tehdäkin. Olen nykyiseltä mieheltäni kysynyt, että haluaako kokeilla mokomaa, mutta vastaus oli jyrkkä ei.

Eli en sitten koskaan pääse testaamaan miltä se tuntuu, mutta ei mulla mitän erityistä tarvetta onneksi olekaan. Tekisin, jos mies haluaisi ja varmaan siitä kiihottuisinkin, mutta näin pelkkänä ajatuksena se on mulle sellainen melko neutraali asia. Ei vastenmielinen millään muotoa, mutta ei mikään fantasiakaan.

Miten ottaa vaimon kanssa tämä puheeksi? Jos te harrastatte anaaliseksiä muuten, niin voisit joskus vienosti mainita, että ehkä itsekin haluaisin kokeilla miltä se tuntuu. Näin minä tein ja nykyään vaimo välillä dildottaa ja pitääkin siitä. Kokeilee jäätä raakasti silleen "mietiskelemällä" että miltähän sormi anuksessa tuntuisi kun siellä on kuitenkin miehen gpiste.

Siitäpä sitten on luonnollista lähtä etenemään. Toivottavasti emäntäsi ei ole kovin estynyt asian suhteen koska kyseessä on kivat leikit. Meillä on käytössä paristokäyttöinen värisevä strap on, jolla vaimo aina välillä nai minua peppuun. On vain aika kookas kalu, ja melkeinpä sattuu, mutta vaimoni osaa onneksi olla riittävän hellä. Nautimme anaaliseksistä puolin ja toisin. Asian esille ottaminen oli luonnollista, sillä emme ole kovin estyneitä muutenkaan.

Yksi hyvä tapa kartoittaa toisen seksuaalista makua on poimia vaikka netistä kaavake, johon voi merkitä valmiista vaihtoehdoista ne, jotka kiinnostavat paljon, ne jotka kiinnostavat vähän, ne joita voisi kokeilla ja ne jotka eivät kiinnosta lainkaan.

Siinäpä näkee, mistä toinen nauttii ja mistä ei. Pyysin ex-tyttöystävääni työntelemään peräaukkooni tyhjää viinipulloa samalla kun rakastelin häntä "lähetys-saarnaajassa", olin pikku kännissä. Teki muuten aika höpöö. Suorastaan ihanan tuntoista hommaa. Sain aivan uskomattoman mahtavan orkun!!! Suosittelen miehiä kokeilemaan ennakkoluulottomasti pyllyn mukanaan tuomaa nautintoa. Miehen g-piste on kulemani mukaan juuri siellä suklaasilmässä. Voin taata että ette pety. Aloitelkaa varovasti liukuvoiteen kanssa pienillä jutuilla Esim.

Nälkä kasvaa syödessä, kohta on joka ukolla dildo aina messissä kun vaikkapa runkkailee. Vähän on poikaystävä osoittanut kiinnostusta peppuhommiin puolin ja toisin, hieman ollaan jo kokeiltukkin. Olisi kyllä tosi kiihottavaa päästä häntä "tuuppaamaan" vaika sellaisella straponilla, jossa ei ole remmejä vaan toinen pää tulee naisen sisälle ja samalla siis hieroo myös naisen g-pistettä: Vaimo on hieman innostunut kokeilemaan tätä straponia, mutta mietin itse yhtenä vaihtoehtona tätä kaksisuuntaista?

Varovaiseen nylkytykseen käy tuo hihnaton malli, mutta rajuun runttaukseen ehdottomasti hihnat. Ehdota poikaystävällesi varovasti straponia.

Ei hän kuitenkaan kehtaa sinulta sitä itse suoraan pyytää. Miehelle on vaikea myöntää naiselleen että pepun hyväily tuntuu hyvältä.

Voit yrittää hieroa poikaystäväsi eturauhasta niin voit nähdä kuinka häneltä tulee ilman munaan koskemista. Uskon että poikaystäväsi kyllä lipsuttelee vaginaasi kiitokseksi. Sain kerran yhden tyttöystävän nalkkiin kun olin kovasti ehdotellut hänelle, että voisin panna häntä pyllyyn. Hän sitten tokaisi, että "saat samantien panna mua sinne kuin paljon lystäät, jos annat mun panna sua eka.

Kun sanoin samantien, että kiinni veti, niin meni jauhot melkolailla suuhun. Homma johti kuitenkin keskustelun kautta ihan toimintaan.

Vähän piti neuvotella siitä minkäkokoisella dildolla panisi minua, mutta sen jälkeen pääsi hänkin sitten kokemaan anaaliyhdynnän ja ennakkoluuloista huolimatta jopa nautti siitä kunhan edettiin hitaasti ja rauhallisesti.

Tosin niin, että vaimo ei halunnut huonon, aiemman kokemuksensa vuoksi pantavan itseään. Lupasi kuitenkin panna minua millä haluan, mutta on nyt näköjään syömässä sanojaan: Haluaisin kuitenkin, että pyllyyni pantaisiin! Voikun tuollasen naisen löytäiskin: Toivottavasti saat vaimosi mielen vielä muuttumaan, mutta painostaa ei tietenkään kannata, koska voi olla että hän silloin menettäisi lopullisesti mielenkiintonsa koko touhuun Nykyinen naisystävä tykkää sormettaa peppuani ja löytää eturauhasen nykyään helposti.

Eturauhasta hieromalla laitetaan kiimatipat valumaan joita emäntä sitten tykkää lipoa kullinpäästä. Anus on todellakin hyvin erogeeninen alue niin naisilla kuin miehilläkin, sitä on turha kenenkään vastaan väittää.

Nykyinen naisystäväni ei ole innostunut asiaan, mutta on tietoinen mieltymyksestäni eikä paheksu dildon käyttöä omine aikoineni. Muutamassa aiemmassa naissuhteessa on anaaliseksi ollut molemminpuolista.

Ei kyllä oma kundi sellaista haluakaan, on kerran kokeillut dildon kanssa jonkun eksän toiveesta, muttei tykännyt. Niin, makuasia vaikka ei maistuisikaan. Meitä nyt on vaan niin moneksi: Taas tekee niin mieli Itse olen siis ympärileikattu ja mua on haitannut siitä seurannut terskan tunnottomuus. Eli normaali seksi kyllä toimii, ei ongelmaa orgasmin saannissa mutta se terävin herkkyys on kateissa. Ilmeisesti tästä johtuen on sitten alkanut tehdä mieli kokeilla kaikkea muuta kivaa, ikäänkuin korvikkeeksi: Luojan kiitos kun ei oma korvienväli laita tässä kohtaa hanttiin, muuten harmittaisi isosti.

Itse tykkään kun vaimo antaa nyrkkiä ja samalla ottaa poskeen. Kyllä panen ja mielelläni Enemmän kyllä mun juttu oraalifetistinä on suihinotto ja samalla eturauhasen hierominen sisäkautta. Asia kiinnostaa tosi paljon Kertokaa minulle kuinka olette hoitaneet noi hygienia-asat? Kannattaako ottaa peräruiske ennen kunnon touhuiluja? Mieleni tekisi tehdä yllärinä nyt alkneessa suhteesa, on niin namunen mies ;. Ihan normi suolihuuhtelu ensin. Ja saippuapesu ulkopuolelta, ainakin jos kielen kanssa sinne menee: Minua on nainen muutaman kerran nainut peppureikään strap-on -dildolla, ja se on ollut hieno kokemus.

Kyllä on nainen joka kerran saanut superkyydit minulta. Kaksi naista jotka ovat olleet leikissä mukana aivan omasta halustaan, itsekin siitä nauttien. Nykyinen tyttöystävä, ei puhettakaan. Yksityisen yksinäinen harraste siis dildoilla hekumointi, mutta nautinnollista näinkin: Aikalailla samoin kulkenut täälläkin, soolona menee Nyt runkkausta dildo anuksessa, yksin myös Hi - Bi Reilun tunnin kestänyt sessio itseni kanssa, ihmeen tyydytetty olo.

Minun perseeseeni ei kyllä koske ei äijät eikä muijat. Itse panen vain akkoja pilluun. Annan luuvitosta jos joku käy perseselle oli sitten äijä tai muija. Miehet jotka tykkäävät persereijän hiplailusta ovat homoja.

Vaikka sitten olevinaan "heteroita",naisen kanssa. Kyllä sua kiinnostaa kun luet näitä. Onko muut miehet jääneet koukkuun anaali tyydytykseen. Mun on pakko ainaki neljä kertaa viikossa työntää dildoa anukseen samal vetää kätee. Samat, nytkin alkoi tehdä mieli. Pientä esivalmistelua ja sitten nauttimaan Hehe sain hyvät naurut ku nää "tosi miehet" sanoo kaikki miehiä homoiks jos nainen koskee niitten peppuun.

Ite oon ainaki kuullu että se tuntuu aika hyvältä jos nainen panee miestä anaalii mut itse en kyl anna kenenkää tunkee mitään perseeseeni: Onhan se vaan niin että jos mies haluaa että nainen panee sitä dildolla perseeseen niin jätkä on vähintäänkin bi.. Mieti jos se ite sais panna transua.. Itse seksitoimitus tuntuu suunnilleen samalta tekijästä riippumatta mutta hetero ei sitä halua harrastaa kuin vastakkaista sukupuolta olevan kanssa.

Kaikki suuseksiä haluavat olisivat sinun epälogiikallasi homoja ja lesboja. Yläasteen välitunnilla kuulemasi piilohomojutut saisit kyllä pitää omana tietonasi. Lasket provojen tasoa turhanpäiväisellä länkytykselläsi, joka ilmaantuu palstalle vähän erilaisin sanamuodoin vähintään noin kerran viikossa.

Paitsi, että olet päätellyt täysin väärin ja jopa järjenvastaisesti. Teoriasi ontuu pahemman kerran Miten siis mies, joka rakastaa naistaan voi olla homo tai edes bi jos ja kun ei suostuisi minkäänmoiseen seksitoimintaan toisen miehen kanssa, puhumattakaan että olisi haluaisi parisuhteeseen toisen miehen kanssa? Olkoonkin, että antaa oman naisensa hoidella peppuaan. Jos et sattunut tietämään, niin Guuglaapa netistä ihmisen erogeenisten alueiden sijainnit.

Voin kertoa, että anus, eli peppureikä kuuluu ihmisen erogeenisiin alueisiin sekä naisillä, ETTÄ miehillä. Eli mielestäsi on siis hintahtavaa saada nautintoa niistä erogeenisistä alueista jotka luoja on meille luonut? Ei se, että tykkää omia herkkiä alueitaan käsiteltävän, tee kenestäkään homoa, lesboa tai bi-seksuaalia vaan se, KUKA sen tekee ja mitä itse tunnet sitä tekijää kohtaan. Minä ainakin tykkään saada kakkoseen, mielellään ihan ehtaa nahkafagottia.

Löytäisikin jostain sellaisen strap-on naisen. EX-tyttöystäväni oli juuri sellainen, valitettavasti nykyinen ei: Siispä, käytän silloin tällöin dildoa ja fantasioin Hanuri löystynee aika lailla, jos miehen panee pyllyyn!

Mullakin oli, kerran sellanen nainen, joka painoi mua pyllyyn straponilla Häntä kiihotti tilanne suunnattomasti. Hän oli aivan märkä kun vihdosta viimein laukesin. Ajattelin, että nuolen hänelle orgasmin, mutta en kerinnyt kuin vähän kielellä koskea niin hän laukesi, uskomattomaan orgasmiin Hoideltava se homma edelleen omatoimisesti. Päästähän se kaikki lähtee. Kyllä se mahdollista on, kun kulli hieroo eturauhasta. Takuuvarmasti voi mies saada orgasmin peppuun naidessa, kun pumppaava kalu hieroo eturauhasta ja venyttää peräaukkoa silloin kun on muutenkin kiihottunut.

Joskus nuorempana kun oli etäsuhteessa ja jokunen viikko mennyt ilman, niin ei orgasmiin tarvittu kuin vähän aikaa sen oman kullan tuhmaa juttelua puhelimessa!

Pari kertaa kokeiltu vaimon kanssa strappia sellaista emättimeen asetettavaa ja ekalla kerralla tuo onnistui pamputtamaan minut ejakulointiin saakka. Oli hiukan hämmentävä kokemus.

Olen täysin hetero ja vakituisessa naissuhteessani tyytyväinen. Kuitenkin, silloin tällöin, haluan saada kyrpää peppuuni.

Se on minusta kiihottavaa. Käyn tässä tarkoituksessa seksikaupan filmikellarissa, jossa on reikäseinä koppeja.

On tosi kiihottavaa saada kyrpä reiästä käsittelyyni. Olen ensin liukastanut anukseni. Laitan reiästä tulleeseen kyrpään kortsun ja ohjaan sen peppuuni. Aina on mies alkanut jyystämään kovalla innolla.

On kivulla tyytyväinen huokaus kun sperma täyttä kortsun. Voi olla joistain hullun hommaa. Mutta minä saan siitä tosi paljon.

Just joo heterot ne vaan kyrpää perseeseensä ottaa, ja perseeseen naipottaa. Täällä maalla meillä ei ole mitään koppeja, eikä reikiä. Jokunen lato on jossa voi olla oksanreikiä, mutta sieltä ei työnny kulli, jota voisi vatkata, saatika ottaa sisäänsä.

Kyllä kaupungissa on mukavaa, heitän repun selkään ja tulen sinne. Anonyymisti olisi kiva kokeilla kaikkea tuollaista. Täysin hetero mies ei halua harrastaa seksiä miehen kanssa. Naiseen kiinnitetty strap-on panovyö on sitten ihan eri asia. Silloin seksipartneri on eri sukupuolta eikä heterolla ole ongelmaa.

Harrastetun seksin lajilla ei ole väliä homouden ja heterouden suhteen. Siinä ainoa mikä merkkaa on partnerin sukupuoli. Nimikkeetkin ovat peräisin kreikan kielestä, jossa prefiksi homo- ὅμο- tarkoittaa samanlaista ja hetero- vastaavasti toisenlaista tai erilaista. Itseasiassa voit hyvinkin olla hetero. On olemassa homoja, jotka voivat rakastua, olla sauhteessa ja suudella miestä, ja sitten on miehiä joilla on fetissi mies kehosta, en luokittelisi heitä homoiksi.

Heillä on vain fetissi, niinkuin joillakin on vaikka kengistä, nahasta, yms. Olen kuvitellut olevani hetero, tosin pillua en oo saanu kymmeniin vuosiin, kun Oon ruma ja lihava kansaneläkeläinen. Onkohan minussa kuitenkin jotain, joka vetoaa seksuaalisesti miehiin? Meinaan vaan, kun monesti kaupassa käydessä tulee vartija seisomaan viereen haara-asennossa muniaan pidellen?

Kyllä se on mahdollista - itse saan melkein aina kun mies nai minua peppuun. Kun kiihottuu tarpeeksi, niin miehen kalu sisällä vie "rajan" yli ja asialle ei voi mitään.

Siinä sitä on ihmettelemistä. Päästähän se enemmän on kiinni eli heittäytyminen tunnelmaan ilman suorittamispakkoa on minulla se avain. Ei ole kiinni kaverin kalun koosta tai ulkonäöstä.

Kyllä sitä jotkut ovat ihmetelleetkin. Parhainta seksi on kokeneempien ja osaavien miesten kanssa. Olen 20v mies ja tykkään kun vanhempi mies nautti että itsekkin saan. Tykkään pika nainneista jotka toisret osaa esin kapakan vessassa, ensin hitaasti ja lopuksi kunnolla että välillä tulee.

Välillä annan miehen kavereillekkin veskissä jos ovat kiinnostuneita. Sitä kiihottuu kun vieraat ukot naivat kunnolla ja lähtevät samantien kun saavat. Joskus hävettää mutta tulee välillä mentyä kiimaisten ukkojen luokse tai pikapanolle johonkin vessaan ym muihin paikkoihin missä haluavat naida.

Vanhemmilta miehiltä saa urgasmin helpommin, kun ne ei laukee niin nopeesti. Vanhemmat miehet pyysivät saunaporukkaan ja nuorena menin. Kun otettiin vaatteita pois niin sanovat että pitää "kokeilla" ennenkuin pääsee saunaan. Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn. Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Oon nelikymppinen mies ja olen saanut orgasmin naidessa antaessani. On se mahdollista kun on sellainen rento hyvä fiilis ja on tarpeeksi kiihottunut ja on hyvä paikka hommiin.

Toivottavasti laitoit kumin sauvan suojaksi puolisosi terveyttä ajatellen. Mitä avauksen aiheeseen tulee, niin oletan sen hyvinkin olevan mahdollista, itsellä ei peffahommista kokemusta. Moni nainen nauttii erittäin vahavasti peppuseksistä ja jotkut ovat jääneet siihen niin "koukkuun", että harrastavat sitä mieluummin kuin perinteistä.

Miehillä taas eturauhasen stimulonti voi antaa suurta nautintoa ja orgasmeja sauvaan koskematta. Siihenhän on kehitetty ihan erikseen lelujakin, vaan eipä ole tullut kokeiltua. Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin. Täysheteroa ei ensinnäkään ole olemassakaan, koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä saman sukupuolen edustajien kanssa. Kukko, niin sanottu prosenttinen hetero, yrittää päästä toisesta kukosta eroon kun sellainen osuu silmiin.

Vahva reviiritietoisuus ja puolustautuu toista kukkoa vastaan toisella reviirillä. Ei maatilalla sattumalta satu olemaan vain yhtä kukkoa. Jos penis perässä kiehtoo, voisi ehkä sanoa suoraan että on bi jos ei sitten homo. Sitten kun penis tulee kuvioihin mukaan niin bi-puolelle se vähän pakostikin menee. Yhtä hyvältä eturauhasen stimulointi tuntuu homolle kuin heterollekin eikä mielihyvän tavoittelu ketään homoksi tee.

Kukkojen reviiritietoisuudella ei ole homoseksuaalisuuden kanssa mitään tekemistä. Alfaurokset ja niiden reviirit on asia erikseen. Kyllä mie sanon asiat näin, että kaikki miehet ketkä haluavat naida peffaan ovat piilohomoja!!

Mie en peffaan anna, sillä eiköhän Teitä pervoja oo tää suomenmaa pullollaan!! Riittää sitä ruskeeta reikää metritolkulla kuka sitä himoaa, ilman että tarvii heteron väkisin suostua noin pervoon menoon!!

: Kunnon nainti kalua homo takaapäin

Homoseksuaaliseen oma kuva org erotiikka sivut 429
GAY PRINSSI ALBERT LÄVISTYS SEKSISEURAA RAUMA 330
XXXVIDEOS LIVE GAY JASMIN Vaimo on hieman innostunut kokeilemaan tätä straponia, mutta mietin itse yhtenä vaihtoehtona tätä kaksisuuntaista? Ilmaiset seksi gay kuvat pienin penis haluaisin myös oikeaa munaa anukseen. Kun sanoin samantien, että kiinni veti, niin meni jauhot melkolailla suuhun. Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Et tiiäkkää mistä jäät paitsi: Yksi hyvä tapa kartoittaa toisen seksuaalista makua on poimia vaikka netistä kaavake, johon voi merkitä valmiista vaihtoehdoista ne, jotka kiinnostavat paljon, ne jotka kiinnostavat vähän, ne joita voisi kokeilla ja ne jotka eivät kiinnosta lainkaan. Sulkialihaksen tottuessa dildoon on anukseeni laitettu isompia ja taas isompia dilsoja.
Kunnon nainti kalua homo takaapäin Gay seksiseuraa seinäjoelta seuraa turusta

HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTA LAHTI MITÄ LAHJAKSI 30V MIEHELLE

Sexielämämme on hyvin tyydyttävää joka tavalla ja suosittelen homo foopikoillekkin sillä itse en antaisi miehen sitä tehdä mutta rakkaani joka on nainen ja pitää siitä itsekkin. Olen heikkovoimainen ja kiihottaa, kun nainen vahvempana fyysisesti alistaa ja nöyryyttää ja panee strap-onilla, olen cm 75kg hauiksen ympärys n. Oletko varma, että haluat jatkaa? Päästähän se enemmän on kiinni eli heittäytyminen tunnelmaan ilman suorittamispakkoa on minulla se avain. Kuntoutusohjelmaa tulee nyt toteutettua ihan viikottain. Ja emäntä on ihan liti märkä ku huomaa että nautin.

Kunnon nainti kalua homo takaapäin

Onneks oma mieheni on yks harvoista joka tykkää kokeilla kaikkea uutta ja jännää: Kyllä sen ymmärtää, että akaa panee perseeseen, mutta tollasta hyi olkoon. Olen kuvitellut olevani hetero, tosin pillua en oo saanu kymmeniin vuosiin, kun Oon ruma ja lihava kansaneläkeläinen. Antaa puristella muniaan ja runkata, naida saa miten haluaa. Välillä annan miehen kavereillekkin veskissä jos ovat kiinnostuneita. Silloin kyseessä on todella homo taikka Bi jos mies henkilö haluaa miestä seksuaalisesti. Vaikka sitten olevinaan "heteroita",naisen kanssa. Lingam hieronta homoseksuaaliseen seksiseuraa forssa