Homoseksuaaliseen teko penis siwa helsinki aukioloajat

Taloustutkimuksen kysely kertoo, että yli 80 prosenttia suomalaisista kieltäisi pikavipit kokonaan, kuten myös Kuluttajaliitto. Posliinipyörä irvailee poliisille Tiistai Kieli poskella tuunattu moottoripyörä muistuttaa erehdyttävästi poliisin kalustoa.

Fani paljasti rintansa Matti Nykäselle käräjillä - katso kuva Oikeudenkäynnin alkaessa käräjäpaikan aulassa oli joukko innokkaita faneja, joista yksi veti paitansa ylös ja paljasti Nykäselle rintansa.

Vilautuksia sattuu useinkin, Nykänen totesi tilanteen jälkeen. Nykänen kiistää syytteen puolisonsa Mervi Tapola-Nykäsen pahoinpitelystä. Hän väittää, että Mervin vammat syntyivät, kun pariskunta kamppaili keittiöveitsestä.

Mies poistatti jalkapallon kokoiset rintansa Koko ikänsä suurista rinnoista kärsinyt kiinalaismies on vihdoin saanut helpotusta kiusalliseen tilanteeseen, uutidoi Metro. Nyt nämä kaksi jalkapallon kokoista ja yhteensä viisi kiloa painanutta rintaa on kuitenkin poistettu. Selvästi ennustettua syvempi hörppäys näyttää johtuvan sijoittajien epäuskosta USA: Keskuspankki Fedin tiistainen kokous ei näytä antaneen uskottavia eväitä sijoittajien luottamuksen voittamiseen.

Edes talouskasvun turvaamiseksi esitetyt toimet, kuten valtion velkakirjojen ostot eivät näytä vakuuttavan sijoittajia.

Lisäpontta heikolle pörssipäivälle luovat Kiinan talouskasvun vauhdin heikkenemisestä viestivät luvut. Kiinan teollisuustuotannon kasvu hidastuu, samoin käyttöomaisuuteen tehtyjen sijoitusten nousutahti. Kiinan keskushallinnon odotetaan hidastavan tietoisesti talouskasvunsa vauhtia välttääkseen vaanivan kiinteistökuplan.

Kiinan kotimarkkinoiden vauhdinalennuksella odotetaan olevan suoraa vaikutusta niin Yhdysvaltojen kuin Euroopankin talousnäkymiin. Pörssipäivä näyttääkin vetävän pahasti pakkaselle glogaalissa mitassa. Myös Helsingin lasku jyrkkeni Helsingin jo valmiiksi heikko pörssipäivä sai lisätiputusta, kun Wall Street avautui roimaan laskuun.

OMXH -yleisindeksin jatkaessa taipumistaan myös Nokian kurssi kääntyi selvään laskuun pienen empimisen jälkeen. New Yorkista levinnyt laine painaa koko Länsi-Eurooppan osakemarkkinoita selvästi pakkaselle. Pessimismin leviäminen johtuu USA: Maan keskuspankin Fedin tiistainen viesti talouden hitaammasta elpymisestä ei ollut omiaan luomaan luottamusta sijoittajien silmiin.

Tästä taisi olla jo talvella juttua: Aikuiset kiduttivat Muistan, kun minut laitettiin nippusiteisiin ja lyötiin useita kertoja pesäpallomailalla päähän, poika kertaa. Häntä kuultiin eilen asianomistajana Helsingin hovioikeudessa.

Oikeuden käsiteltävänä on poikkeuksellisen raaka tapahtumasarja, jonka uhriksi valikoitui vuotias poika. Julma kidutus sai alkunsa kauppakeskus Sellon pihalta viime lokakuussa. Poika oli tullut Helsingistä Espooseen tapaamaan kavereitaan, kun hän joutui yllättäen sanaharkkaan vuotiaan miehen kanssa. Sanailua kesti vain hetken, minkä jälkeen mies ehdotti pojalle sovintoa.

Mies johdatti vuotiaan sivummalle muka sopimaan, mutta olikin kutsunut paikalle viisi ystäväänsä, jotka tyhjensivät pojan taskut. Polttivat lusikalla Useista aikuisista koostunut porukka kyyditsi pojan yksityisasunnolle, jossa häntä alettiin piestä pesäpallomailalla. Kun uhri tuupertui liikuntakyvyttömänä lattialle sieppaajat sitoivat hänen raajansa nippusiteillä ja jatkoivat hakkaamista. Nainen vaati minua kertomaan nimeni ja kotiosoitteeni ja sanoi, että jos vasikoin, he tappavat koko perheeni.

Poika alkoi pelätä henkensä puolesta, kun mies kuumensi sytyttimellä lusikan ja alkoi tehdä sillä palovammoja pojan niskaan. Tämän jälkeen sieppaajat teippasivat pojan silmät ja suun ja laittoivat kasvoille naamion. Poika muistaa kaatuneensa ojaan, minkä jälkeen nainen alkoi potkia häntä korkokengällä päähän. Pojan pää vuosi jo verta, kun naisen miesystävä tuli paikalle ja potkaisi pojan tajuttomaksi. Tämän jälkeen poika sullottiin takakonttiin ja kuljetettiin tajuttomana jengiläisen asunnolle.

Poika kertoi oikeudessa, ettei muista, mitä asunnolla on tapahtunut. Poika vietiin kotoaan sairaalaan tutkittavaksi. Pojalta oli murtunut nenä, silmäkulma ja leuka, minkä lisäksi hänellä oli aivoruhje ja vakavia palovammoja. Kasvot olivat turvonneet liki tunnistamattomiksi ja koko vartalo oli erilaisten mustelmien ja ruhjeiden peitossa. Hovioikeus kuulee tänään tapauksen todistajia. Uhrille terapiaa Uhriksi joutunut poika kärsii edelleen pahoista pelkotiloista.

Poika on käynyt tapahtuman jälkeen säännöllisesti terapiassa, mutta prosessi on vasta alussa. Pojan mukaan hänen on määrä käydä psykiatrilla kaksi kertaa viikossa ainakin seuraavat kolme vuotta.

Ensimmäinen kuukausi tapahtuman jälkeen minua koski koko ajan päähän enkä saanut syötyä, koska leuka oli murtunut. Jouduin vaihtamaan myös koulua, koska minulle tuli niin pahoja keskittymisvaikeuksia. Kidutuksesta on nyt noin 10 kuukautta, mutta tapahtunut ei jätä rauhaan. Minun on vaikeaa saada unta, enkä pysty liikkumaan yksin pimeässä. En myöskään halua olla muovipussien lähettyvillä, poika kertoi eilen oikeudessa.

Christopher Sunin ohjaama Sex and Zen: Extreme Ecstasy -elokuvan budjetiksi on arvioitu noin 2,5 miljoonaa euroa. Tämä tullaan näkemään elokuvateattereissa ensivuoden maaliskuussa. Elokuva on herättänyt suurta kiinnostusta alan elokuvamarkkinoilla ympäri maailmaa.

Elokuva perustuu klassiseen kiinalaiseen eroottiseen tarinaan, jonka pääosissa nähdään japanilaiset näyttelijät Yukiko Suo ja Saori Hara. Tuottaja Stephen Shiu kertoo, että sensorit haluavat estää elokuvan esittämisen Kiinassa, joka on Hong Kongin elokuvateollisuuden päämarkkina-aluetta.

Olemme käyneet sopimusneuvotteluja japanilaisten, korealaisten, sekä muualla Kaukoidän alueella toimivien jakelijoiden kesken, kertoo Shiu suunnitelmistaan. Italialainen ohjaaja Tinto Brass haluaisi tehdä 3D-version vuonna ohjaamastaan Caligula-elokuvasta. Samoin aikuisviihdekustantaja Hustler suunnittelee myös eroottista 3D-versiota Avatarista.

Viranomaisilla pikakokous tänään Tutkinnasta pidetään kokous Suomen johtavien narkolepsia-asiantuntijoiden kanssa keskiviikkoiltapäivänä. Rokotusten ja immuunisuojan osaston johtaja Terhi Kilpi kertoo, että Suomessa oli viime keväänä hieman enemmän lasten narkolepsiatapauksia kuin olisi odottanut. Ruotsistakin on tullut epäilyjä Pandemrix-rokotteen aiheuttamasta narkolepsiasta. Hänen mukaansa samantyyppisiä selvityksiä on tehty ennenkin, ja ne päätyvät yleensä siihen, ettei yhteyttä löydetä.

Kaikki epäilyt kuitenkin tutkitaan. Ainoa keino selvittää asiaa on tehdä laaja analyysi siitä, esiintyykö rokotetuilla enemmän narkolepsiaa kuin rokottamattomilla. Epäily koskee nimenomaan lapsia. Selvityksen aikataulua ei vielä tiedetä. THL on jo nyt pyytänyt lastenneurologeilta ja -lääkäreiltä ilmoitukset kaikista tapauksista, joissa sikainfluenssarokotteen saanut on sairastunut narkolepsiaan. Täytyyhän lääkeyhtiöidenkin jostain sitä voittoa repiä, jos ei muusta niin ihmisten terveydestä.

Yhdysvaltalaisen Marquetten yliopiston tutkimuksessa oli mukana yhdeksän astro- ja kosmonauttia. Heidän pohjelihaksestaan otettiin näyte ennen kuin he aloittivat päivää kestävän oleskelun kansainvälisellä avaruusasemalla, ja välittömästi heidän palattuaan sieltä.

Tulosten mukaan oleskelu painottomassa tilassa söi lihaskudosta niin paljon, että ne menettivät 40 prosenttia fyysisestä toimintakapasiteetistaan. Tutkimusta johtaneen professori Robert Fittsin mukaan lihasmassan menetys olisi luultavasti vielä suurempi, jos avaruudessa vietetty aika olisi ollut pidempi. Lihasmassan menetys tapahtui siitä huolimatta, että avaruusaluksen miehistö koetti pitää huolta lihaskunnostaan kuntoilemalla lennon aikana. Lihaskuntoon ei vaikuttanut se, miten hyvässä kunnossa astronauttien lihakset olivat matkalle lähtiessä.

Päinvastoin, mitä suuremmat lihakset olivat, sitä suurempi oli myös lihasmassan menetys lennon aikana. Fittsin mukaan lihasmassan menetys on merkittävä este ihmisen pitkäaikaiselle oleskelulle avaruudessa. Lihasten menetys on niin huomattava, että miehistö väsyy nopeasti jopa rutiinitehtäviä suorittaessa. Tutkimuksen julkaisi Journal of Physiology.

Ei kannata punttisonnin avaruuteen mennä, ei. Asia on tärkeä ja vakava. Meidän kaikkien ruokakuppia, lisäravinteita ja hoitoja ollaan vaivihkaa muutamassa suuntaan, joka tukee vain lääke- ja ruokateollisuuden intressejä. Ensimmäisenä koealueena on EU. Kaikki tämä muka tieteen varjolla. Se on sitä "tiedettä" mitä tässä olemme jo nähneet.

Sen ainoana tarkoituksena tuntuu olevan ihmisten pelottelu. Kansalaisten valinnan mahdollisuuksia ollaan rajoittamassa raskaalla kädellä. Euroopasta on vähitellen muotoutumassa se arjalaistyyppinen ihannealue, jota johtavat opportunistiset asian-tuntijatutkijat ajaen vain rahoittajiensa intressejä. Samoilla väitteillä todistettiin aikoinaan myös rotuopit.

Vain valituilla viisailla on yhteys salattuun tietoon, jota meidän maan matosten täytyy maassa ryöminen kunnioittaa keskitysleirien uhalla. Jos hoidat itseäsi halusi mukaan tai syöt omaa ruokaa, niin vankilaan joudut. Lohtuna se, ettei enää joudu vaikeuksiin pelkän nenän muodon takia. Codex jos mikään murskaa ihmisen perusoikeudet, joten julistan omasta puolestani pyhän sissi sodan moista vastaan.

Alkakoon kaikkien taisteluiden äiti uhkaavaa pakkovaltaa vastaan! Jokainen voi osallistua allekirjoittamalla adressin. Adressienkin mahdollisuutta ollaan rajoittamassa. Lukekaa muuten Rathin sivuja, niin hiukset nousevat pystyyn. Hän ei ole mikään huuhaa- kundi vaan rautainen asiantuntija ja kaksinkertaisen nobelistin Linus Paulingin läheinen työtoveri. Kaiken tämän keskellä Soinin maha paisuu Brysselin suklaasta, ja kotoisen Kataisen naama on kuin Hangon keksin mainoksesta.

Vihreät hyppivät riemusta, että vihdoinkin aurinko nousee totalitarismin taivaalle. Kaikki näyttävät olevan riemuissaan ja THL: Nyt meillä on n. Kannattaa tutustua alla olevaan materiaaliin, joka koskee, vitamiineja ja hivenaineita ja vapauttamme valita vaihtoehtoisia hoitomuotoja, esim.

Asialla on kuitenkin kiire, koska EU: Joten käyttäkää äänivaltaanne, kun vielä on mahdollista! Kirsti Tämä toinen ryhmä: Hi, I wanted to draw your attention to this important petition that I recently signed: It´s free and takes just a few seconds of your time. If you would like to start your own free petition, you can do so at www. Sanon kun sillä näin näyttää käyvän. Kyllä allekirjoituksista on hyötyä. Itse allekirjoitin aikoinaan lääkäreiden vetoomuksen rajoitettua ydinsotaa vastaan.

Rajoitettu ydinsota oli aikoinaan idea, jonka varassa tehtiin politiikkaa. Uskottiin, että pommi tai pari sinne ja tänne ei haittaa.

Me lääkärit halusimme kertoa tiettyjä faktoja suurelle yleisölle, mitä tuo rajoitettu-sana todellisuudessa merkitsee.

Kysymys ei ollut politiikasta. Tosin Suomen Lääkäriliitto piti lausuntoa kommunistisena manifestina, mikä ei ollut yllätys. Fakta on, että jos tiputtaa megatonnin latauksen asutuskeskukseen, tuottaa se lukuisten kuolemantapausten lisäksi noin Tuohon aikaan koko maailman kapasiteetti noita potilaita varten oli 2. Mitään asiallista hoitoa ei ole ajateltavissa yhden pommin jälkeen.

Pelkästään tästä näkökulmasta rajoitettu ydinsota oli mahdoton ajatus sillä sana rajoitettu tarkoittaa, että kykenisimme hallitsemaan tilanteen. Yhden pommin jälkeen kokonaisen yhteiskunnan toiminta romahtaa täysin.

Yksinkertainen laskutoimitus osoitti, että kyseessä oli idealistinen haave, kuten tässä Codex –ajattelussa. Ydinsotalistan nimiä sairaalassamme keräsi vanhempi neuro-kirurgi, joka on niitä harvoja ajattelevia lääkäreitä. Ehkä nimistä oli apua. Listassa oli vain kaksi nimeä, hänen ja minun. Muut pitivät meitä kommunisteina tai jonain muina hölmöinä. Hah onneksi en mennyt tähän huijaukseen.

Se lisää soluydinteen määrää, mikä luo pohjan lihasmassan nopeammalla ja helpommalle kasvattamiselle. Ensi vuoden tiko rajusti kuurittaa. Sitten natuna loppuelämä vihellellen lihaa taotaan. Edit- ai tää olikin jo postattu Lähes metrin mittaiset rotat hyökkäsivät koteihin Valtavat jyrsijät herättivät kauhua Englannin Bradfordissa.

Kauhistuneet asukkaat kertoivat eilen jättimäisten rottien tunkeutumisesta koteihin Englannin Bradfordissa. Siivousyrityksen johtaja Brandon Goddard onnistui ampumaan yhden rotista ilmakiväärillä. Valtavalla rotalla oli mittaa 76 senttiä. Neljä yhtä suurta jyrsijää pääsi karkuun. Se jonka ammuin oli hirvittävä. Luoja tietää, mihin karkuun päässeet menivät, Goddard sanoi The Sun -lehdelle. Suuret rotat ovat piinanneet naapurustoa aiemminkin. Asiantuntijat ovat ihmeissään ammutun rotan suuresta koosta.

Laura Drake Mammal Society -järjestöstä epäilee, että kyseessä voisi olla suuri eteläamerikkalainen nutria-niminen jyrsijä. Colin Arundel rottaharrastajien yhdistyksestä muistuttaa, että tavalliset rotat voivat kasvaa suuriksi, jos ne saavat paljon ravintoa.

Ei ole karhuista vahtikoiriksi: Joukko ruokapalkalla kannabisvahdeiksi värvättyjä mustakarhuja kuitenkin suoriutui tehtävästään kehnosti, kun Kanadan ratsupoliisi ratsasi Vancouverin lähistöllä sijaitsevan viljelmän. Kanadan poliisin mukaan kannabiksenkasvattajat käyttävät usein vahtikoiria, ansoja ja vartiomiehiä marijuanavarkaiden karkottamiseksi.

Vartiokarhut olivat kuitenkin poliisille yllätys. Yksi karhuista kiipesi jopa auton konepellille, oli siinä hetken ja jatkoi sitten matkaansa, ratsupoliisi Fred Mansveld sanoo.

Poliisi kertoo, että karhuille annettiin maatilalla koiranruokaa. Näin eläimet saatiin pysyttelemään kannabispeltojen lähistöllä. Ympäristöviranomaisten mukaan kesyyntyneet mustakarhut joudutaan tappamaan, sillä ne ovat vaaraksi turvallisuudelle. Minihame voi olla parempi valinta liikenneturvallisuutesi kannalta.

Tämä selviää Moron tekemästä tutkimuksesta. Nuori nainen ylitti suojatien kymmeniä kertoja Tampereen keskustassa vaihtaen välillä asua. Minihameeseen pukeutuneena autot antoivat hövelisti tietä, mutta verkkareissa autot melkein liiskasivat varpaat. Huomasin, että auto jäi odottamaan pitkäksi aikaa sen jälkeen, kun olin ylittänyt suojatien, kommentoi testaaja. Arvaa kummasta asusta oli kyse? Tuntui ihan uskomattomalta, terät olivat järjettömän kokoisia, ja niitä vain viuhui ohitse, matkailuautossa apukuskin paikalla istunut Susanna Salmenkannas kauhistelee.

Sirkkelinterät olivat isoja ja painavia. Niistä kuului kummallinen ääni, kuin joku olisi raapinut autoa. Tuli epätodellinen olo, Salmenkankaan avopuoliso Tomi Hänninen kuvailee. Hänninen uskoo sirkkelikuorman olleen huonosti kiinnitetty ja lähteneen lentoon, koska peräkärryä vetänyt auto oli joutunut hidastamaan lähistöllä olleen liikenneonnettomuuden vuoksi.

Nyt olen muita peräkärryjä nähdessäni miettinyt, että mitäköhän niistä seuraavaksi lentää, Salmenkannas huokaa. Tiellä oli tapahtumahetkellä melko vähän liikennettä, joten kukaan ei jäänyt vaarallisesti lennelleiden terien alle.

Hänninen ja hänen kaverinsa Mika Vanhanen eivät kuitenkaan täysin ilman vammoja selvinneet. Molemmille tuli käsiin haavoja, kun he keräsivät teriä pois tieltä. Onneksi niillä oli siinä kohtaa tietä jo muutenkin hiljainen vauhti, sillä eihän teriä olisi muuten voinut nostella, Hänninen toteaa. Peräkärryä vetäneen auton kuski ymmärsi ajaa pian tien sivuun, ja poliisit kävivät häntä Hännisen mukaan jututtamassa.

Blackie Lawless ajanu sitä autoa edellä ja Animal fuck like a beast soinut reteoissa täysillä Tuo H1N1-rokotus on kyllä arvaamaton.

Minä en ole sitä ottanut, enkä ota: Ilmeisesti aika paljon sairastuneita. H1N1-rokotusten lopettamista pohditaan tiistaina Kansallinen rokoteasiantuntijaryhmä selvittää tiistaina, pitäisikö sikainfluenssarokotukset Suomessa lopettaa, sanoo Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen THL: Katsos vaan, palstalla järjen ääni kuuluvissa. Rokotetta en ottanut enkä ota. Sen lisäksi että meillä liha, kaunis veistosmainen vartalo ja söpöt ajatukset olemme myös tosi viksuja: Tuntuu että tuon rokotteen ovat ottaneet vain merihevot ja ituhipit.

Hauska nähdä millaista rokotetta seuraavaksi suosittelevat. V-mäistä tosin on, että jos oikeasti joskus jotain rokotetta tarvittaisiin jota en usko ei tämmösen kusetuksen jälkeen sellaista kukaan ota. Tosin tuon rokotteen ottajat nyt ovat täysin vietävissä sen mukaan mitä hesarissa kirjoitetaan, joten eiköhän parin vuoden sisään jengi taas jonota rokotetta jossain Hauskaa on myös mitä tuo paska tuli maksamaan, "lääkkeen" ja sen vaatimien erityisjärjestelyiden vuoksi.

Sanomattakin selvää, että kukaan ei ota vastuuta mistään. Joku teki helvetinmoisen tilin tuolla rokotteella, ihmisiä sairastu ja vaikka mitä. Kuinkahan moni rokotteenottanut taas vastaavasti suojautu taudilta.

Sitäpä ei voi tietää: Hitlerin sukulaisilta otetut DNA-testit nimittäin viittaavat siihen, että Hitler olisi sukua sekä afrikkalaisille että juutalaisille kansoille, joita hän vihasi sydämensä pohjasta.

He saivat sylkinäytteen Itävallassa asuvalta, Nobert H –nimellä tunnetulta viljelijältä, jonka tiedetään olevan Hitlerin serkku. Lisäksi Mulders onnistui jäljittämään 39 Hitlerin kaukaista sukulaista.

Aiemmin toimittaja oli matkustanut New Yorkin Long Islandille, missä tiedetään asuvan kolme Hitlerin jälkeläistä. Toimittaja Jean-Paul Mulders oli seurannut Daily Mail -lehden mukaan viikon ajan vuotiasta miestä, joka tiedetään Hitlerin sisaruksen lapsenlapseksi. Mies pudotti nenäliinan, jonka Mulders vei laboratoriotesteihin. DNA-testeissä kävi ilmi, että mies oli sukua itävaltalaiselle maanviljelijälle. Muldersin mukaan miesten sukulaisuussuhde on kiistämätön, sillä heillä molemmilla oli identtiset Y-kromosomit.

Syljestä ja nenäliinasta otetutuista näytteistä löytyi DNA-tyyppiä, joka on hyvin harvinaista Saksassa tai ylipäätään läntisessä Euroopassa. Tutkimuksen mukaan D-vitamiini vaikuttaa mm. MS-tautiin, nuoruustyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin liittyviin geeneihin sekä yli muuhun geeniin. Genome Research -lehdessä tutkijat kertovat DNA-sekvensoinnin avulla löytäneensä ihmisen genomista 2 paikkaa, joihin D-vitamiinin reseptoriproteiini sitoutuu, ja havaitsivat niiden kasautuvan monien autoimmuunitauteihin liittyvien geenien lähettyville.

Havainto viittaa siihen, että D-vitamiini saattaa vaikuttaa mm. SLE-taudin systeeminen lupus erythematosus , nivelreuman ja useiden syöpien syntyyn. Tutkijat havaitsivat lisäksi D-vitamiinin vaikuttavan huomattavasti geenin aktiivisuuteen, joista mm. Tulosten käytännön merkitys on vielä epäselvä, mutta ne vahvasti viittaavat siihen, että D-vitamiini vaikuttaa hyvin monien sairauksien kehittymiseen, Uutispalvelu Duodecim kertoo. Meet the 'Michelin Baby': Chinese boy, 10 months, weighs the same as a six-year-old A Chinese baby has become so chubby he now weighs the same as a six-year-old child.

Ten-month-old Lei Lei has been nicknamed the ‘Michelin Baby’ after tipping the scales at a whopping 20kg 3. According to his mother, Cheng Qingyu, her son was a normal weight at birth, but thanks to his ravenous appetite he has steadily ballooned since. Lei Lei weighs 20lbs but can just about be lifted up by his mother Cheng Qingyu [hsimg: Lei Lei, who was a normal weight at birth, loves to eat She said: Lei Lei is currrently being observed in hospital to see if there is a medical explanation for his size All smiles: Lei Lei is currrently being observed in hospital to see if there is a medical explanation for his size Despite his mammoth size, the portly youngster is not the largest baby in the world.

That accolade goes to Karan Singh, of Meerut, in India, who weighed an astonishing 3 stone 7lbs at the same age.

The portly youngster plays contentedly in his cot He's a grower: The portly youngster plays contentedly in his cot Read more: Samaisissa kokeissa on saatu myös vauriota raskauden aikana emolle annetulla natriumglutamaatilla ja imeväisille rotille annetulla natriumglutamaatilla.

Vaurioita todetaan myös kasvuhormonia vapauttavaa hormonia tuottavissa neuroneissa. Eräässä tutkimuksessa näitä vaurioita on saatu annoksilla, jotka ovat huolestuttavan lähellä niitä annoksia, joita elintarviketeollisuus lisää yleisesti ruokaan Euroopassa. Noin viisinkertaisilla annoksilla ruoan lisäaineisiin nähden rottasikiöt ja imeväiset saavat kasvuhäiriön ja ahmimishäiriön tyyppisen oireiston.

Suomen lääkärilehti kirjoitti Samaista huomiota käytetään myös hyödyksi muissa tutkimuksissa, joissa natriumglutamaattia käytetään laboratoriokokeissa kun halutaan saada aikaan ylipainoisia rottia. Anssi Manninen Oulusta, joka on kiinnostunut naisista. Mervin kihlattu on komea ja kiltti Tiistai Mervi Tapola löysi rinnalleen uuden miehen.

Matti Nykäsen ex-vaimo Mervi Tapola kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että häät Mika-kihlatun kanssa ovat jo mielessä. Mika puolestaan kertoo lehdelle, ettei hän ole ollenkaan Nykäsen tapainen vaan "tavallinen, rauhallinen pulliainen".

Mika asuu Ylöjärvellä omakotitalossa, hän on eronnut ja hänellä on vuotias poika. Voimaakin mieheltä löytyy, sillä hän on satakiloinen painonnostaja. Mervin mielestä hänen uusi miehensä on myös komea. Mika taas pitää Merviä kauniina ja komeana naisena.

Vippaisko joku satasen että pääsisin tienestien alkuun? Kuukausipalkaksi tulee näin ollen 2 euroa. Kerjätessään noin 90 asukkaan Lincolnissa Terry oli varustautunut rähjäisellä makuupussilla ja huovalla uskotellakseen ohikulkijoille olevansa koditon ja avuton. Daily Mailin mukaan Terry pidätettiin elokuussa sen jälkeen, kun poliisi alkoi ratsata irtolaisia. Viranomaiset olivat saaneet vihiä ammattimaisesta toiminnasta, jolla monet "valekerjäläiset" pääsevät yli 24 euron vuosiansioihin.

Terry kertoi netonneensa arkipäivisin keskimäärin 60 euroa ja viikonloppuisin tuplasti. Samaan aikaan hän nosti työkyvyttömyyseläkettä noin 96 euroa viikossa. Terryn mukaan hänen on pakko kerjätä, sillä eläke ei riitä asumiseen, ruokaan ja lääkkeisiin. Mies on eläkkeellä neurologisen Touretten syndrooman takia, ja asuu vuoroin tyttöystävänsä, vuoroin kavereidensa luona. Terry sai tiistaina oikeudessa maksettavakseen noin euron sakot. Maksimisakko kerjäämisestä olisi ollut noin 1 euroa.

Mari Markkanen, Lontoo Hei pankaa nyt edes kypä, niin pääsen ruokakauppaan. Nuori nainen joutui raiskauksen uhriksi puoliltaöin lauantain vastaisena yönä Helsingin Kaisaniemenpuistossa. Nainen lähti miesten kanssa Kaisaniemenpuistoon, jossa miehet raiskasivat hänet. Epäilty raiskaus tapahtui puiston hiekkakentän laidalla pukukopin takana eikä tapahtuneella ole tiettävästi silminnäkijöitä.

Noin 20 minuutin jälkeen mieskolmikko poistui paikalta. Puistosta pois tultuaan nainen pysäytti ohikulkijan auton ja pyysi sivullisia soittamaan poliisille. Paikalle tulleet poliisit veivät naisen lääkärintarkastukseen.

Yöllä nainen kertoi poliisille miesten olleen yli vuotiaita, hoikkia ja yli senttiä pitkiä. Miehet eivät puhuneet suomea, mutta he olivat ilmeisesti EU-kansalaisia. Poliisi jatkaa asian selvittämistä muun muassa valvontakameroiden kuvia läpikäymällä. Tänään hän ei jostain syystä halunnut tulla kuultavaksi eikä suostunut kertomaan tapahtumista tarkemmin.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä kaupunkilehti Vartti. En kyllä ymmärrä miksi tuo 18v tyttönen lähti kolmen sompun matkaan. Tarjosivatko ahmedit pussikaljaa neidolle ehkäpä tai jotain muuta houkutuksia. Tai sitten tyttö tullut katumapäälle tms..

Useasti tulee ilmi näitä keksittyjä juttuja, mutta katsotaan miten käy Kyllä täytyy olla palikka jos vuotias mimmi lähtee yksin yöllä Kaisaniemenpuistoon kolmen ulkomaalaisen miehen kanssa. Luuliko tämä nainen, että sinne mennään katselemaan harvinaisia kasveja?? Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Mielestäni Suomen pitäisi olla maa jossa juoppo pystyy kävelemään kotiinsa turvallisesti siinä missä 18 v mimminkin.

Race oli häähuumassa saanut päähänsä mennä parvekkeelle ja laulaa seredani tuoreelle vaimolleen, kun traaginen tapaturma johti ruosteisen naulan iskeytymiseen miehen penikseen.

Race oli noussut hotellin parvekkeella olleelle tuolille Dumfriesissa Skotlannissa, kun tuoli yllättäen romahti. Tuntiessaan repivää kipua, riuhtoi Race housut jalastaan. Vaimon mukaan alkoholilla oli osuutta asiaan. Vertavuotava sulhanen kiidätettiin sairaalaan. Siihen laitettiin 17 tikkiä kaiken kaikkiaan. Onnekseni sain kuulla, ettei vahinko ollut korjaamaton, huokaisi Race. Normaalisti kyllä hääyönä morsian "naulataan", mutta kiva joskus noinkin päin: Kukas foorumin sonneista on ollut tyytymätön pornofilmiin?

Homoseksuaaliseen materiaaliin erikoistuneessa Mystery Hall Sex Shop -erotiikkaliikkeessä asioinut mies vaatii kassalta rahojaan takaisin, sillä hän piti vasta katselemaansa videota roskana, kertoo OrangeNews. Paulissa sijaitsevan liikkeen myyjä kieltäytyi ja mies poistui. Hetken kuluttua hän kuitenkin palasi ja aloitti nyrkkitappelun, tyrmäsi myyjän ja varasti kassasta lähes euroa "korvauksena" pettymyksestään.

Poliisi jäljittää miestä valvontakameranauhan perusteella. DTL Western forces fighting in southern Afghanistan had a problem. Too often, soldiers on patrol passed an older man walking hand-in-hand with a pretty young boy. Their behavior suggested he was not the boy's father. Then, British soldiers found that young Afghan men were actually trying to "touch and fondle them," military investigator AnnaMaria Cardinalli told me. Her report, "Pashtun Sexuality," startled not even one Afghan.

But Western forces were shocked - and repulsed. For centuries, Afghan men have taken boys, roughly 9 to 15 years old, as lovers. Some research suggests that half the Pashtun tribal members in Kandahar and other southern towns are bacha baz, the term for an older man with a boy lover. Literally it means "boy player. The Pashtun are Afghanistan's most important tribe.

For centuries, the nation's leaders have been Pashtun. President Hamid Karzai is Pashtun, from a village near Kandahar, and he has six brothers. So the natural question arises: Has anyone in the Karzai family been bacha baz? Two Afghans with close connections to the Karzai family told me they know that at least one family member and perhaps two were bacha baz.

Afraid of retribution, both declined to be identified and would not be more specific for publication. As for Karzai, an American who worked in and around his palace in an official capacity for many months told me that homosexual behavior "was rampant" among "soldiers and guys on the security detail.

They talked about boys all the time. He was in his palace most of the time. In Kandahar, population about ,, and other towns, dance parties are a popular, often weekly, pastime. Young boys dress up as girls, wearing makeup and bells on their feet, and dance for a dozen or more leering middle-aged men who throw money at them and then take them home. A recent State Department report called "dancing boys" a "widespread, culturally sanctioned form of male rape.

And how did Afghanistan become the pedophilia capital of Asia? Sociologists and anthropologists say the problem results from perverse interpretation of Islamic law. Women are simply unapproachable. Afghan men cannot talk to an unrelated woman until after proposing marriage. Before then, they can't even look at a woman, except perhaps her feet. Otherwise she is covered, head to ankle. A favored Afghan expression goes: One married man even asked Cardinalli's team "how his wife could become pregnant," her report said.

When that was explained, he "reacted with disgust" and asked, "How could one feel desire to be with a woman, who God has made unclean? Islamic law also forbids homosexuality. But the pedophiles explain that away. It's not homosexuality, they aver, because they aren't in love with their boys. Addressing the loathsome mistreatment of Afghan women remains a primary goal for coalition governments, as it should be. But what about the boys, thousands upon thousands of little boys who are victims of serial rape over many years, destroying their lives - and Afghan society.

Raivostui vaimon kylmistä kananmunista - tappoi kuusi pumppuhaulikolla http: Kiukku ja häirintä kasvoi niihin mittoihin, että häntä oltiin jo häätämässä. Lopulta eräänä aamuna Stanleyn mitta oli täysi, kun vaimo tarjoili kylmiä kananmunia. Stanley Neace ryntäsi pyjama päällä naapuruston nurmikentille ja ampui tusinoittain laukauksia pumppuhaulikollaan. Kun verilöyly oli ohitse, kuolleita olivat Neace ja hänen vaimonsa sekä tytärpuoli ja kolme naapuria. Tutkijoiden mukaan vuotias Neace tappoi viisi kansalaista heidän asuntovaunuissaan, meni sen jälkeen kotiin ja ampui itsensä.

Kertomus kylmistä kananmunista oli turman silminnäkijöiden kertoma. Neacea luonnehdittiin arvaamattomaksi henkilöksi. Joskus se vaan menee yli. Taisi olla osittain harhainenkin yksilö. Mutta mikä vittu siinä on että ne kananmunat pitää tarjoilla kylminä! Sivulliset huomasivat erikoisen näyn ja soittivat paikalle palokunnan yhdentoista maissa aamupäivällä.

Palomiehet ottivat veneilijän kiinni ja luovuttivat hänet hetkeä myöhemmin paikalle saapuneelle poliisipartiolle. Mies puhalsi 2,5 promillea, ja hänet kuljetettiin Lappeenrannan poliisivankilaan. Poliisi epäilee miestä vesiliikennejuopumuksesta. IL Ihan normi meininki, aina kun veneilen kännissä sytytän veneen tuleen. Siinä mies jolle pelkkä kännissä ajaminen ei anna tarpeeksi haastetta: Keskustele kotimaan uutisista Yhteensä nuorta syyllistyi alkoholirikkomukseen, eli alkoholin hallussapitoon alle vuotiaana.

Heistä kymmenen oli alle vuotiaita. Poliisi lähettää tapauksista ilmoitukset koteihin ja lastensuojeluviranomaisille. Lisäksi poliisi epäilee kahta alle vuotiasta poikaa huumausaineen käyttörikoksesta. Nuorten selviämisasemalla Turussa vieraili viikonlopun aikana kymmenen nuorta: Nuorimmat olivat syntyneet Erilaisia alkoholijuomia poliisi hävitti litraa. Suurin osa juomista oli olutta. On se hyvä että meillä on noita poliiseja.

Juuri tällaisiin tapauksiin haluan että veromarkkani käytetään toinen tärkeä on tietenkin ylinopeuksien valvonta. Kyllä, kyllä, ylinopeus on synneistä suurin ja peltipoliisit ovat mahtavuutta. Vähän aikaa sitten joku "liikennehenkilö" oli sitä mieltä että maamme päätiekilometristä ylläpidettäisiin kunnolla vain noin kilometriä.

Lopuilla 10 kilometrillä nopeuksia alennettaisiin tien kunnon mukaan ja vastaavasti lisättäisiin automaattista nopeudenvalvontaa. Joo näin se homma toimii. Lisää peltipoliiseja niin valtio saa lisää rahaa neekereille annettavaksi teiden kunnossapitoon niitä ei vitussa laiteta.

Samalla voidaan myös potkia normipoliisit vittuun kun peltitoosat hoitaa niiden työt ja saadaan taas lisää rahaa jonka voi antaa vaikka apurahoina taiteilijoille. Sitten vielä suljetaan jokaisesta vähänkin pienemmästä kunnasta poliisiasemat niin voidaan laittaa siinä säästyneet rahat kansanedustajien taksimatkoihin. Meikäläisen synnyinkunnassa pistettiin poliisilaitos säppiin muutama vuosi sitten meiltä matkaa sinne n.

On se kivaa kun saa veromarkoille vastinetta. Hyväksikäyttöä työpaikalla Yritysjohtaja käytti miestyöntekijöitä häikäilemättä hyväksi.

Vatsalleen alasti lattialle makaamaan, kädet ja jalat haralleen. Sen jälkeen painelua puisella, viisi läpilyötyä ruostunutta naulaa sisältävällä laudalla pakaroihin ja muualle vartaloon. Kettinki kiristymään nahkaremmin kautta metallitangon ympärille.

Laatikoiden päältä alas lattialle seisomaan useiden minuuttien ajaksi. Siinä pari kuvausta keski-ikäisen yritysjohtajan tavasta pahoinpidellä ja käyttää hyväksi nuoria miestyöntekijöitään. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen perjantaina neljän vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen yhdestätoista hyväksikäyttötapauksesta, kymmenestä pahoinpitelystä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan hallussapidosta sekä muista rikoksista.

Kiisti seksuaalisuuden Teot ajoittuvat ajanjaksolle 1. Mies palkkasi tai yritti palkata tuolloin edustamansa yhtiön palvelukseen yksitoista alaikäistä tai juuri täysi-ikäisyyden saavuttanutta nuorta miestä.

Mies kiisti kaikissa tapauksissa, että hänen tekonsa olisivat olleet luonteeltaan seksuaalisia, mutta myönsi syyllistyneensä työsyrjintään sekä työturvallisuusrikoksiin. Pahoinpitelysyytteiden kiistäminen perustui siihen, että täysi-ikäiset nuorukaiset olivat yritysjohtajan mukaan luopuneet oikeudestaan fyysiseen koskemattomuuteen allekirjoittaessaan miehen kanssa sopimuksen.

Mies tuomittiin maksamaan nuorukaisille kivusta ja särystä - euron suuruisia korvauksia. Henkisestä kärsimyksestä maksettavat korvaukset olivat suuruudeltaan - euroa.

Miestä pidetään vangittuna siihen saakka, kunnes rangaistus pannaan täytäntöön. Eilisen ja sitäkin vanhempia uutisia tänään!: Saksan kommunistinen puolue mokasi: Saksassa on tapana antaa lapsille pieniä lahjoja, kuten makeisia, näiden ensimmäisenä koulupäivänä.

Saksan kommunistinen puolue päätti lahjoittaa Essenin kaupungin Adolf Reichweinin alakoulussa aloittaville kynät. Hyvä aie johti noloon tulokseen, kun 6-vuotiaan lapsen vihaiset vanhemmat ottivat kouluun yhteyttä ja valittivat, että kynässä on eroottisia kuvia naisista, uutistoimisto Reuters kertoi. Kommunistinen puolue selitteli, ettei se tiennyt kynien todellisesta luoneesta, kun se osti ne kaupasta. Kuvat tulevat näkyviin vasta, kun painaa kynässä olevaa nappia.

Olemme raivoissamme siitä, että näin lähellä pornografiaa olevia tuotteita voidaan myydä tavallisessa kaupassa, puolue kertoi tiedotteessaan ja lupasi koululaisille uudet lahjat. Puolue ilmoitti myös harkitsevansa oikeustoimia kauppaa vastaan. Veristä tekstiä talojen seinissä – poliisi pyytää vihjeitä Oulun poliisi pyytää vihjeitä loukkaavista ja uhkaavista kirjoituksista, joita on ilmestynyt asuntojen seiniin ja oviin.

Poliisille on tehty kirjoituksista neljä rikosilmoitusta. Kirjoitukset on tehty viimeisen vajaan kuukauden aikana. Kirjoituksia on ollut Raksilassa, Puolivälikankaalla, Nokelassa ja Toppilansaaressa. Kirjoitukset on tehty maalilla ja verellä. Kirjoitukset on kohdistettu nimeltä mainituille henkilöille. Henkilöt ovat mukana politiikassa tai kuuluvat johonkin uskonlahkoon tai järjestöön. Rikosnimikkeinä ilmoituksissa on kirjattu laiton uhkaus, vahingonteko ja kunnianloukkaus.

Poliisilla ei ole tietoa tekijästä. Tekninen ja taktinen tutkinta jatkuu ja poliisi toivoo vihjeitä tekijästä tai tekijöistä vihjepuhelimeen Ei ole kukaan foorumilainen kun se olisi silloin tehty paskalla: Uhri on vuotias tyttö, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat. Pattaya Daily News -lehden mukaan hän vahvistaa vain tavanneensa naisen, joka on sanonut toimineensa alaikäisten tyttöjen parittajana. Mies kertoi asuneensa Pattayassa 15 vuotta.

Poliisin mukaan miestä oli seurattu useita kuukausia. Tapauksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti. Kukas foorumilainen tuo on?

Hyvin suurilla painoilla harjoittelua tärkeämpää on lihasten rasittaminen äärirajoille, osoittaa McMaster-yliopiston professorin Stuart Phillipsin johdolla Plos One -tiedelehdessä julkaistu tutkimus. Tulos saatiin kokeessa, jossa kuntosalin vakiokäyttäjät nostivat normaalisti käytettäviä, oman maksimisuorituskykynsä ylärajoilla olevia sekä hyvin alhaisia painoja.

Raskaiden painojen käyttäjillä rautamäärä oli noin 90 prosenttia henkilökohtaisesta maksimisuoritustasosta. Näin suuria painoja pystyy nostamaan yhtämittaisesti vain 5–10 kertaa, ennen kuin täydellinen uupumus iskee. Kevyiden painojen käyttäjillä rautamäärä rajoitettiin noin 30 prosenttiin osallistujan maksimikyvystä. Tällaisilla painoilla yhtämittaisia suorituskertoja kertyy vähintään 20–24, ja vasta tämän jälkeen lihaksisto ei enää jaksa jatkaa.

Lihasten kasvattamisen ja voimistamisen avainsana on täydellinen uupumus, jossa henkilökohtaisen suorituskyvyn yläraja saavutetaan.

Näissä olosuhteissa lihakset tuottavat valkuaisaineita, joista keho kasvattaa ajan mittaa uutta lihasmassaa. Uusi tieto voi muuttaa kuntosalin käyttäjien harjoitusmenetelmiä. Mutta suurin hyöty saataneen niille ihmisille, jotka eivät pysty lainkaan harjoittelemaan kovilla painoilla. Kohderyhminä voisivat tulla kysymykseen vanhukset, syöpäpotilaat, vammoista tai leikkauksista tai sydänkohtauksista toipuvat ihmiset, Phillips ja kumppanit arvioivat.

Löytysköhän tää tutkimus jostain luettavaksi? Otsikossa puhutaan voimasta, artikkelissa sitten lihasmassasta? Eikä tuosta artikkelista nyt muutenkaan paljon jää käteen.

Sain nyt sen kuvan tuosta, että kummatkin testiryhmät treenaili kulli vipattaen failureen asti. Eihän siinä varmaan ehdi kahta viikkoa kauempaan jumpata, sitten leikkaakin jo keskushermosto iloisesti kirahtaen kiinni.. Ei varmasti paljon voima und massander kasva: Edit- Tässähän se taitaapi olla; http: Alaston kauhu Mies raiskattiin – poliisi kertoi liikaa http: Jo poistetussa tiedotteessa kerrottiin, kuinka noin vuotias mies joutui toisen miehen raiskaamaksi yksityisasunnossa.

Tekijä huijasi uhrin asuntoon väittämällä, että asunnossa odottaa uhrin naispuolinen nettituttavuus. Apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuojan mukaan asiasta tiedottaminen oli sinänsä perusteltua, mutta tiedote paljasti liikaa yksityiskohtia rikoksen tekotavasta. Omasta aloitteestaan asiaa tutkineen Pajuojan mukaan raiskauksen yksityiskohtaiselle kuvailulle ”oli vaikea nähdä perusteita”.

Samoin poliisin internetissä ollut tiedote on ollut kenen tahansa – myös uhrin itsensä – luettavissa, toteaa apulaisoikeusasiamies. Tiedote osoittaa tältä osin mielestäni komisariolta huonoa harkintaa. Näin voidaan estää vastaavia rikoksia ja saada epäillyn muita mahdollisia uhreja ilmoittautumaan poliisille.

Komisario itse on todennut, että hän otti tiedotetta laatiessaan huomioon poliisihallinnon ohjeet avoimesta tiedottamisesta. Komisarion mukaan oli todennäköistä, että tekijällä oli muitakin uhreja. Hän perusteli tarkkaa teonkuvausta juuri aikaisempien uhrien esiin saamisella.

Apulaisoikeusasiamiehen mukaan kaikki lausunnonantajat ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että rikos on selostettu tarpeettoman yksityiskohtaisesti tiedotteessa. Apulaisoikeusasiamies pitää riittävänä seuraamuksena komisariolle sitä, että hän saattaa ”vastaisen varalle” komisarion tietoon käsityksensä tämän menettelystä.

Poliisin hienotunteisuusperiaatteen mukaan ”rikoksen uhriksi joutuminen voi olla hyvinkin järkyttävä kokemus ja poliisin tulee pyrkiä ottamaan tämä huomioon eikä ainakaan lisätä uhrin kärsimystä”. Apulaisoikeusasiamiehen moitteista kertoo uutispalvelu Edilex.

Alaikäistä poikaa hyväksikäyttäneen upseerin tuomio aleni Turun hovioikeus on alentanut länsisuomalaisen upseerin tuomiota alaikäisen pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Ikaalisten käräjäoikeus tuomitsi viime vuonna miehen kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeusrangaistukseen. Hovioikeus lyhensi vankeuden kahteen ja puoleen vuoteen. Hyväksikäyttö alkoi pojan ollessa vuotias ja jatkui noin viisi vuotta.

Pojan täytettyä 13 vuotta upseeri alkoi maksaa hänelle seksuaalipalveluista 3–6 euroa kerralta. Mies oli pojan perheen tuttava.

Hovioikeuden mukaan rikos oli törkeä, mutta hyväksikäyttöön ei liittynyt fyysistä väkivaltaa eikä tekotapa ollut erityisen nöyryyttävä.

Hovioikeus pienensi rikoksen uhrille maksettavat korvaukset 17 Käräjäoikeuden tuomitsema sotilasarvon menetys jää voimaan. Saadaanko Suomeenkin näin seksikkäitä tarjoilijoita? Viehättävistä naistarjoilijoistaan tunnettu Hooters-ravintolaketju etsii franchising-yrittäjää myös Suomesta.

Torstaina uutisoitiin hampurilaisketju Burger Kingin toisesta tulemisesta Suomeen. Burger King toimi Helsingissä ja Tampereella luvun alussa, mutta paikat lopetettiin kannattamattomina. Nyt Burger King avaa ravintolan mahdollisesti Helsingin Jätkäsaareen. Myös toinen amerikkalaisyhtiö on kiinnostunut valtaamaan markkinoita Suomesta, nimittäin lähinnä vähäpukeisista tarjoilijoistaan tunnettu Hooters-ravintolaketju.

Hooters järjestää myös omia kauneuskilpailuja. Hooters-ravintolaketju tunnetaan vähäpukeisista tarjoilijoistaan.

Hootersin kotisivuilta selviää, että yritys etsii franchising-yrittäjää myös Suomesta. Suomen lisäksi kohdemaita ovat muun muassa Venäjä ja Ruotsi. Tällä hetkellä lähin Hooters-ravintola löytyy Saksasta. Hootersin rantautumisesta Suomeen uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Niin, tuossahan haetaan franchising yrittäjiä. Olis varmaan ihan ok uravalinta tuossa. Saattaa olla että oma akka tykkäis kyttyrää mutta mitä siitä. Sitten kun mulla on oma Hooters kapakka stadissa, niin musklen pojille on kalja ja pillu aina ilmaista. Jos ei housut miellytä niin ei muuta kuin lapualaisen lataamotyöntekijän tuliset terveiset ilmoille vain.

Teinien roikkuvat housut ärsyttävät usein vanhempaa väkeä, eikä amerikkalainen Kenneth Bonds ole poikkeus. Herra Bondsin, 45, reaktio nuorisomuotiin tosin oli melkoisen yliampuva.

Kun Bonds näki kaksi lökäpöksyistä nuorukaista kotinsa edustalla Memphisissä Yhdysvaltain Tennesseen osavaltiossa lauantaina, hänen mittansa täyttyi. Bonds astui ulos ja käski hulttioita nostamaan housujaan. Kun teinit eivät suostuneet korjaamaan vaatetustaan, Bonds otti esiin puoliautomaattisen pistoolin, jolla hän ampui useita laukauksia. Toinen teineistä, vuotias poika, sai osuman pakaroihinsa.

Hänet toimitettiin sairaalahoitoon, mutta hän pääsi kotiinsa jo samana päivänä. Bondsia syytetään nyt kahdesta törkeästä pahoinpitelystä. Hän pääsi maanantaina vapaaksi takuita vastaan, ja joutuu vastaamaan syytteisiin oikeudessa ensi viikolla. Selväpäinen ihminen ei vahingoittaisi toista pukeutumisen vuoksi, mies pohti. Oikein teki kun hulttioita ampui. Tähtäämisessä ois vielä parantamisen varaa, mutta jokainenhan tietää mitä amerikkalainen ammunta, etenki pistoolilla on. Rätkitään vaan sinnepäin ja toivotaan että joskus osuu.

Lökäpöksykänksteri jolla on ampumahaavat ja kaikki, teiniritsat pyörii ympärillä ku kärpäset. Palveluksen teki jampalle tää gunslingeri: Kolme viikkoa sitten alkanut "rasvasota" näkyy yllättävän nopeasti kansalaisten kulutustottumuksissa.

Keskisuomalaisen mukaan voi kävi kaupaksi viime viikolla paremmin kuin toissa viikolla. Lehden haastatteleman Valion mukaan toimitukset kotimaan kauppoihin kasvoivat reilun kymmenyksen edellisviikosta. Lehti pohtii, voivatko suomalaisten makutottumukset muuttua näin nopeasti.

Valio tulkitsee muutosta kuitenkin varovaisesti, vaikka vuodenaikaan nähden ja myös viikkotasolla hyppäys on poikkeuksellinen. Vastaavia hyppäyksiä tapahtuu yleensä vain suurten juhlapyhien alla. Voin käyttö kääntyi jo viime vuonna pieneen kasvuun, joka on jatkunut tämän vuoden puolella. Kiihkeä rasvakiistely sai sytykkeitä syyskuun puolivälissä esitetystä Yleisradion MOT-ohjelmasta.

Ohjelmassa kyseenalaistettiin eläinrasvojen epäterveellisyys. Etenkin Joensuussa on viime aikoina tehty paljon rasistisia rikoksia, kertoo Iltalehti. Uusnatsiliike on levittänyt sanomaansa myös Oulussa, Turussa ja Helsingissä. Joensuusta löytyi vappuna natsiskinien kokoontumispaikka, joka oli sisustettu erilaisilla natsi- ja Suomi-rekvisiitalla.

Osa paikan päältä tavoitetuista on samoja, jotka johtivat luvulla Joensuun skinirintamaa. Muukalaisvihaa perustellaan ylimitoitetulla isänmaallisuudella, sanoo Supon turvallisuusyksikön päällikkö Kari Harju Iltalehdessä. Suojelupoliisi mainitsee erityisenä tarkkailun kohteena Suomen vastarintaliike -nimisen ryhmittymän.

Ryhmä tiedottaa verkossa avoimesti toiminnastaan muun muassa näillä sivuilla. Sivujen mukaan Suomen vastarintaliike "päätettiin perustaa keväällä , kun oli jo selvää, ettei Suomessa ole yhtään kansallissosialistista liikettä suomalaisille kansallissosialisteille". Ainakin verkkosivuilla ryhmän toiminta on varsin vähäistä. Facebook-ahdistelija vieraili Ilmajoella http: En seurustele enkä erityisemmin edes etsi kumppania.

Satuin kuitenkin Facebookissa tutustumaan amerikkalaiseen mieheen. Hän vaikutti todella ihanalta ja hienotunteiselta. Hän ei halunnut seksiä ja antoi kuvan, ettei hän halua millään tavalla hyväksikäyttää minua. Ajattelin, että voiko näin ihanaa miestä ollakaan ja rakastuimme. Poikaystäväni oli vuotiaan näkoinen ja komea, mutta hänen todellinen ikä oli En pitänyt ikäeroa niin vakavana, kun alussa kaikki tuntui liian hyvältä ollakseen totta.

Emme koskaan tavanneet seurustelumme aikana ja kirjoittelimme toisillemme. Kahden viikon jälkeen miehen toinen persoona tuli esille.

Hän alkoi vaatia minulta mahdottomia ja syytti raskaasti, jos en tehnyt hänen toivomuksensa mukaan. Hän vaati minua tulemaan luokseen ja hänellä oli jostain syystä kova kiire naimisiin.

En suostunut lähtemään, koska pelkkä ajatuskin ahdisti. Miehen kirjeet muuttuivat niin ilkeiksi, että minun oli myönnettävä itselleni, etteivät poikaystävälläni olleet kaikki asiat kunnossa. Panin suhteen poikki enkä avannut hänen sähköpostejaan enää. Mies laittoi ystävänsäkin minulle ajamaan hänen asiaansa. Poikaystäväni teki vielä YouTubeen videon minusta. Hän oli muokannut minun ja hänen kuvansa vierekkäin ja selitti videolla, miten minä olen toiminut väärin ja syytti videolla minua.

Kerroin videosta poliisille, mutta he kertoivat, ettei rikosta ole vielä tapahtunut, niin he eivät voi tehdä asialle mitään. Kaksi kuukautta meni, kun en mitään antanut itsestäni kuulua. Eräänä iltana ovikelloni soi. Laivaan ei pääse ilman henkilöpapereita - paperit heitetään matkalla pois. Ovatko Suomen koulut tasa-arvoisia?

Lugna Gatan - susi lampaan vaatteissa. Norjan jättivastaanottokeskus suljetaan vain neljän kuukauden käytön jälkeen. Raiskausyritys kesken joulujuhlien - kulttuurinen väärinkäsitys. Suomalaisia syyllistetään aiheettomasti jihadisteista. Kiimaiset matut leikkimään pikkulasten leikkipaikkaan?! Kyllä mun täytyy nyt tunnustaa Yksi, johon joku uskoo, ja kolme, joihin ei usko kukaan. Lisää tulipaloja ja mellakoita vastaanottokeskuksissa Saksassa.

Turvapaikkamatkailu Saksasta pitää pysäyttää. Palautuksille saatava muutos blogi. Lapsosten hurjat synttärit — asuntolan seinät potkittiin rikki. Muhamettilaiset kiduttavat kanin hengiltä k Kristityn kohtalo Tunisiassa k Vastaanottokeskukset salaavat turvapaikanhakijoiden rankkoja rikoksia.

Turvapaikanhakijat tappelivat nyrkein Tarinaharjun VOK: Luciaa ja luentoa blogi. Iranilainen perhe karkoitetaan - sai liian vähän palkkaa.

Irakissa kuolemantuomio on käytössä. Kun kansa ja sitä hallitseva valtiovalta ovat eri leireissä, isänmaallisuus muuttuu rikokseksi. Uskovaiset muhamettilaiset teloittivat Profeetan ja Koraanin sanan innoittamina lasta K Muhamettilaiset polttavat koiranpennun elävältä k Matun ja vanhuksen ruokalista. Marko Juhani Vaulakorven epäiltynä törkeästä raiskauksesta. Ehdotus totuudenmukaisen uutisoinnin teemapäivästä. Turvapaikanhakijat rengeiksi maa- ja metsätalouteen.

Vokkien sisäisiä riitoja salaillaan. Suomi-neidostamme on tehty prostituoitu. Allahin palvojan tapa kunnioittaa hauta- ja uskonrauhaa. Onko suomalaisella ja japanilaisella yrityksellä eroa? Kansalaisten on mielestäni syytäkin reagoida hyvinkin voimakkaasti. Mies kuvailee salaa naisten hameenaluksia. Länsimaista kulttuuria puolustettava islamia vastaan. Nawjin, 9, ja Hawjin, 11, lähetetään Iraniin. Esittelyssä muuan Suomen invaasion operatiivinen muslimi.

Lapsukaiset vetävät pois asyylihakemuksiaan Ruotsissa. Itävallassa 38 pakolaisrikosta päivässä. Malmön väkiluku kasvaa räjähdysmäisesti lähivuosina. Minulla oli unelma - se kytee vielä. Turvapaikanhakijoita tulee Helsinkiin nyt laivalla Saksasta. Sigtunan muslimit jakoivat tappouhkauksia ihmisten postilaatikoihin. Ruben Stillerin etniset pakkomielteet. Kun Suomi-poika dokaa, maahanmuuttaja yrittää. Maahanmuuttokriittinen ja sensaatiohakuinen MV-lehti haastaa valtamediat.

Tunnistatko Jyväskylän Siwan ryöstöä aseen kanssa yrittäneen? Niinisalon vastaanottokeskuksella tapahtunut välikohtaus viimeyönä.

Useilla Suomeen tulleilla kytköksiä Isisiin. Maahanmuuton riskejä on vähätelty. Tämä on sotaa, suljetaan rajat. Raiskaajan kiinniottoon käytettiin Karhu-ryhmää!

Suomi kouluttamaan Assadia vastustavia terroristeja. Syyrian armeija sai kiinni ISIS-taistelijan. Pekka sai asunnon ja MV: Mies vangittiin epäiltynä kahden tytön törkeästä raiskauksesta. Naapurissani asuu tälläinen mies. Pakolaiset toivat sikainfluenssan Kainuuseen. Poliisi poisti pastori Kai Sadinmaan yhden miehen vastamielenosoituksesta video. Strängnäsissä joukkoraiskaus - mielenosoitus rasismia vastaan. No, se vähän riippuu! Lex Soini kumoaa Lex Vennamon.

Suomessa joukkosurmia ihannoiva verkosto. Maahantunkeutujien palvelemisesta kieltäytyviltä varusmiehiltä viedään lomaoikeus. Ensimmäinen terroristin pidätys Suomessa?! Tamperelaisen päätoimittaja on taas surffaillut MV-sivustolla.

Eikö matujen maahantunkeutumista saada millään loppumaan? Somaliakka oli radiossa iloinen ilmaisesta ajokortista. Unelma uudesta maasta ja miksi Ruotsiin muutetaan. Näin rauhan uskonnossa kasvatetaan lapsia. Kansalaispaine heijastuu nyt viranomaisten ja median toimintaan. SPR sai Turvallisuusteko -kunniakirjan Vokin perustamisesta. Ulkomaalaiset miehet vaaditaan vangittavaksi raiskauksesta!

Turvapaikanhakija sytytti tulipalon Kaivannon VOK: Afganistanista Suomeen nimenomaan elintasopakolaisia. Laihialta kadonnut nainen löytyi hukkuneena. Norja pisti asyyliä tarvitsemattomat pyörän selkään ja kohti Venäjää. Miksi muslimit sortavat kristittyjä turvapaikanhakijoita? Naapuriaan Hitler-ämmäksi haukkunut sai tuomion. Rakennustarkastaja Mika Pihlajaniemi - ei erota Trafin rekisteröimää moottorialusta pihasaunasta - Trafin tarkastajakin ihmettelee. Sibelius - vapaamuurarien rituaalien ykkösurkuri.

VR kohtelee "pakolaisia" paremmin kuin suomalaisia. Tässä on se Euroopan "sairas mies". Maahamme on tunkeutunut röyhkeiden hyväksikäyttäjien joukko. Stubbin ihannoima rikkaampi tapa. Yle-veron miljoonaa euroa halutaan jakaa yksityisille yrityksille. Katupartiointia viidessä kaupungissa samana iltana. Polliisi pani stopin vasemmistonatsien mellakointiin. Kehitysmaalaiset särkivät neljä koulua Göteborgissa. Vankila uhkaa ruotsalaistyttöä Itävallassa. Tanskassa kehitysmaalaiset selvästi rikollisempia kuin länsimaalaiset.

Neljä pakolaista ja seitsemän potentiaalista raiskaajaa tai muutoin kriminaalia elintasopakoloista. Suomessa kolme kovan luokan terroristia. Ihan hyvä tuo teidän lehti Omaan kotiinsa laittomia rajanylittäjiä majoittaneita suomalaisia ei ole paljon.

Mitäs me äärioikeistolaiset blogi. Rikolliset poistetaan maasta aina, kun laki sallii. Pilkka osuu omaan silmään. Pääministeri Juha Sipilän itsenäisyyspäivän mokutuspuhe. Suomen ammattikorkeakouluissakin luonnollisesti mokutetaan. Saa nähdä tiedottaako poliisi mitään? Kaikilla on oikeus hakea asyyliä Ruotsista. Tässä ovat Tanskan kaikkein rikollisimmat. Voisin liittyä EU-lippuja polttavaan porukkaan.

Ei anneta Suomea EU: Miksi ulkomaalaisrikollisia ei karkoteta? Hirveintä oli kauhu, avuttomuus ja lamaantuminen. Sipilä kantoi itsenäisyyspäivän puheessaan huolta "kovuudesta turvapaikanhakijoita kohtaan". Suomella on vastassaan monikulttuurinen tulevaisuus. Kotietsintä kuuden poliisin voimin! Malmö haluaa vuokrata ihmisten ulkorakennuksia kehitysmaalaisille.

Sadeqia odottaa epävarma tulevaisuus valtakunnan rajalla. Ihmissalakuljettajat Venäjällä valmiudessa lähettämässä porukkaa Suomeen. Rajat auki Syyrian pakolaisille! Kaupungit Pariisin iskujen jälkeen. Väittää nyt luottamusmies Ketolaa valehtelijaksi! Mies revittiin kahtia edessäni. Tuntemuksia eduskunnan puhemies Maria Lohelasta. Suomalaiset pelkäävät rajuja mellakoita itsenäisyyspäivänä - Mielenosoitukset oikea tapa vaikuttaa.

Valtio- ja maanpetoksista huolimatta hyvää itsenäisyyspäivää! Suvakeilla ja Hesarilla tieto tekijästä ja motiivista - poliisilla ei. Taksikuskin ryöstömurhannut nuorukainen välttyi karkotukselta. Kehitysmaalaiset käyttävät taas lapsia kilpinään Makedonian rajalla. Suomessa majailee kolme kovan luokan terroristia. Tulija sytytti itsensä tuleen. Missä miljardia euroa? Turvapaikanhakijoiden epäiltyjä seksuaalirikoksia kerrottua enemmän - marraskuussa noin Olemmeko valmiita vastaanottamaan pakolaisia?

Turvapaikanhakijat juhlineet täysin avoimesti Pariisin iskuja. Kissan rääkkääjä on marokkolainen. Turvapaikanhakijoiden saapuminen näkyy jokaisen poliisilaitoksen arjessa.

Isis julisti pyhän sodan USA: Maahanmuuttajat ovat kouluille rikkaus ja rasite -Tämä on poistettu. Raumalla tulipalo talossa, johon oli tarkoitus majoittaa turvapaikanhakijoita lähiviikkoina. Tiedätkö mikä on burkini?

Porilaiseen Liinaharjan vanhainkotiin saapunut nyt turvapaikanhakijoita. Eurooppaan saapuvat pakolaiset eristyksiin 18 kuukaudeksi. Jari Väli-Klemelä aloittaa joulukuussa Suomidemokraattien puheenjohtajana. Korpiklaani - Päät Pois Tai Hirteen. Puheenjohtaja Soini, kuinka kommentoitte puolueenne uusia kannatuslukemia? Kunnon terroristi ei tarvitse edes vihollista!

Kusetuksen makua eräässä jutussa. Miten Suomen kansaa hillotaan? Kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille palautuskeskus. Kokonaiskuvaa pakolaisvyöryyn johtaneesta tilanteesta. Pakolaista epäillään seksuaalisesta ahdistelusta. Turvapaikanhakija houkutteli tyttöä seksiin Halikossa.

Turvapaikanhakijoiden rikollisuutta ei pidä hyssytellä. Raskaana oleva tyttö, 14, hakee asyyliä miehensä kanssa. Vyöry on toistaiseksi hiipunut. Itsenäinen Suomi -tapahtuma 6. Rekkakuski sijoitti sianpotkia rekkansa perään muhamettilaisten torjumiseksi. Vastaanottokeskukset työllistävät - tilanteissa saattaa olla mukana kymmeniä ihmisiä. SDP siirtyi Mengelen oppeihin!

Suomalainen olen ja suomalaisena pysyn! Jutta Urpilainen on hirviö. Pienten lasten onni, että hän ei toimi opettajana. Pakolaiset tuhoavat Saksassa vastaanottokeskuksia. Tunnistatko Tampereen Arvopantin ryöstäjän kuvasta? Raiskaus on raiskaus — kaikkialla maailmassa. Kaupunkinne aikoo tuplata kiintiöpakolaiskiintiönsä! Kun ihminen on evoluutiossa koiran alapuolella sosiaalisen älykkyyden suhteen.

Suomalaisilla ristiriitainen suhtautuminen kyytipalveluja välittävään Uber sovellukseen - Uberin turvallisuus ja harmaan talouden lisääntyminen huolestuttaa. Kuinka suvaitsevaiset muodostavat ajatuksensa. Alahärmään VOK päiväkodin yläkertaan. Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille!

..

Tulosten mukaan oleskelu painottomassa tilassa söi lihaskudosta niin paljon, että ne menettivät 40 prosenttia fyysisestä toimintakapasiteetistaan.

Tutkimusta johtaneen professori Robert Fittsin mukaan lihasmassan menetys olisi luultavasti vielä suurempi, jos avaruudessa vietetty aika olisi ollut pidempi. Lihasmassan menetys tapahtui siitä huolimatta, että avaruusaluksen miehistö koetti pitää huolta lihaskunnostaan kuntoilemalla lennon aikana. Lihaskuntoon ei vaikuttanut se, miten hyvässä kunnossa astronauttien lihakset olivat matkalle lähtiessä.

Päinvastoin, mitä suuremmat lihakset olivat, sitä suurempi oli myös lihasmassan menetys lennon aikana. Fittsin mukaan lihasmassan menetys on merkittävä este ihmisen pitkäaikaiselle oleskelulle avaruudessa. Lihasten menetys on niin huomattava, että miehistö väsyy nopeasti jopa rutiinitehtäviä suorittaessa.

Tutkimuksen julkaisi Journal of Physiology. Ei kannata punttisonnin avaruuteen mennä, ei. Asia on tärkeä ja vakava. Meidän kaikkien ruokakuppia, lisäravinteita ja hoitoja ollaan vaivihkaa muutamassa suuntaan, joka tukee vain lääke- ja ruokateollisuuden intressejä. Ensimmäisenä koealueena on EU. Kaikki tämä muka tieteen varjolla. Se on sitä "tiedettä" mitä tässä olemme jo nähneet. Sen ainoana tarkoituksena tuntuu olevan ihmisten pelottelu.

Kansalaisten valinnan mahdollisuuksia ollaan rajoittamassa raskaalla kädellä. Euroopasta on vähitellen muotoutumassa se arjalaistyyppinen ihannealue, jota johtavat opportunistiset asian-tuntijatutkijat ajaen vain rahoittajiensa intressejä. Samoilla väitteillä todistettiin aikoinaan myös rotuopit. Vain valituilla viisailla on yhteys salattuun tietoon, jota meidän maan matosten täytyy maassa ryöminen kunnioittaa keskitysleirien uhalla. Jos hoidat itseäsi halusi mukaan tai syöt omaa ruokaa, niin vankilaan joudut.

Lohtuna se, ettei enää joudu vaikeuksiin pelkän nenän muodon takia. Codex jos mikään murskaa ihmisen perusoikeudet, joten julistan omasta puolestani pyhän sissi sodan moista vastaan. Alkakoon kaikkien taisteluiden äiti uhkaavaa pakkovaltaa vastaan! Jokainen voi osallistua allekirjoittamalla adressin.

Adressienkin mahdollisuutta ollaan rajoittamassa. Lukekaa muuten Rathin sivuja, niin hiukset nousevat pystyyn. Hän ei ole mikään huuhaa- kundi vaan rautainen asiantuntija ja kaksinkertaisen nobelistin Linus Paulingin läheinen työtoveri.

Kaiken tämän keskellä Soinin maha paisuu Brysselin suklaasta, ja kotoisen Kataisen naama on kuin Hangon keksin mainoksesta. Vihreät hyppivät riemusta, että vihdoinkin aurinko nousee totalitarismin taivaalle. Kaikki näyttävät olevan riemuissaan ja THL: Nyt meillä on n. Kannattaa tutustua alla olevaan materiaaliin, joka koskee, vitamiineja ja hivenaineita ja vapauttamme valita vaihtoehtoisia hoitomuotoja, esim.

Asialla on kuitenkin kiire, koska EU: Joten käyttäkää äänivaltaanne, kun vielä on mahdollista! Kirsti Tämä toinen ryhmä: Hi, I wanted to draw your attention to this important petition that I recently signed: It´s free and takes just a few seconds of your time.

If you would like to start your own free petition, you can do so at www. Sanon kun sillä näin näyttää käyvän. Kyllä allekirjoituksista on hyötyä. Itse allekirjoitin aikoinaan lääkäreiden vetoomuksen rajoitettua ydinsotaa vastaan.

Rajoitettu ydinsota oli aikoinaan idea, jonka varassa tehtiin politiikkaa. Uskottiin, että pommi tai pari sinne ja tänne ei haittaa. Me lääkärit halusimme kertoa tiettyjä faktoja suurelle yleisölle, mitä tuo rajoitettu-sana todellisuudessa merkitsee. Kysymys ei ollut politiikasta. Tosin Suomen Lääkäriliitto piti lausuntoa kommunistisena manifestina, mikä ei ollut yllätys. Fakta on, että jos tiputtaa megatonnin latauksen asutuskeskukseen, tuottaa se lukuisten kuolemantapausten lisäksi noin Tuohon aikaan koko maailman kapasiteetti noita potilaita varten oli 2.

Mitään asiallista hoitoa ei ole ajateltavissa yhden pommin jälkeen. Pelkästään tästä näkökulmasta rajoitettu ydinsota oli mahdoton ajatus sillä sana rajoitettu tarkoittaa, että kykenisimme hallitsemaan tilanteen. Yhden pommin jälkeen kokonaisen yhteiskunnan toiminta romahtaa täysin.

Yksinkertainen laskutoimitus osoitti, että kyseessä oli idealistinen haave, kuten tässä Codex –ajattelussa. Ydinsotalistan nimiä sairaalassamme keräsi vanhempi neuro-kirurgi, joka on niitä harvoja ajattelevia lääkäreitä. Ehkä nimistä oli apua. Listassa oli vain kaksi nimeä, hänen ja minun. Muut pitivät meitä kommunisteina tai jonain muina hölmöinä. Hah onneksi en mennyt tähän huijaukseen. Se lisää soluydinteen määrää, mikä luo pohjan lihasmassan nopeammalla ja helpommalle kasvattamiselle.

Ensi vuoden tiko rajusti kuurittaa. Sitten natuna loppuelämä vihellellen lihaa taotaan. Edit- ai tää olikin jo postattu Lähes metrin mittaiset rotat hyökkäsivät koteihin Valtavat jyrsijät herättivät kauhua Englannin Bradfordissa.

Kauhistuneet asukkaat kertoivat eilen jättimäisten rottien tunkeutumisesta koteihin Englannin Bradfordissa. Siivousyrityksen johtaja Brandon Goddard onnistui ampumaan yhden rotista ilmakiväärillä. Valtavalla rotalla oli mittaa 76 senttiä. Neljä yhtä suurta jyrsijää pääsi karkuun.

Se jonka ammuin oli hirvittävä. Luoja tietää, mihin karkuun päässeet menivät, Goddard sanoi The Sun -lehdelle. Suuret rotat ovat piinanneet naapurustoa aiemminkin. Asiantuntijat ovat ihmeissään ammutun rotan suuresta koosta. Laura Drake Mammal Society -järjestöstä epäilee, että kyseessä voisi olla suuri eteläamerikkalainen nutria-niminen jyrsijä.

Colin Arundel rottaharrastajien yhdistyksestä muistuttaa, että tavalliset rotat voivat kasvaa suuriksi, jos ne saavat paljon ravintoa. Ei ole karhuista vahtikoiriksi: Joukko ruokapalkalla kannabisvahdeiksi värvättyjä mustakarhuja kuitenkin suoriutui tehtävästään kehnosti, kun Kanadan ratsupoliisi ratsasi Vancouverin lähistöllä sijaitsevan viljelmän.

Kanadan poliisin mukaan kannabiksenkasvattajat käyttävät usein vahtikoiria, ansoja ja vartiomiehiä marijuanavarkaiden karkottamiseksi. Vartiokarhut olivat kuitenkin poliisille yllätys. Yksi karhuista kiipesi jopa auton konepellille, oli siinä hetken ja jatkoi sitten matkaansa, ratsupoliisi Fred Mansveld sanoo. Poliisi kertoo, että karhuille annettiin maatilalla koiranruokaa. Näin eläimet saatiin pysyttelemään kannabispeltojen lähistöllä.

Ympäristöviranomaisten mukaan kesyyntyneet mustakarhut joudutaan tappamaan, sillä ne ovat vaaraksi turvallisuudelle. Minihame voi olla parempi valinta liikenneturvallisuutesi kannalta. Tämä selviää Moron tekemästä tutkimuksesta. Nuori nainen ylitti suojatien kymmeniä kertoja Tampereen keskustassa vaihtaen välillä asua. Minihameeseen pukeutuneena autot antoivat hövelisti tietä, mutta verkkareissa autot melkein liiskasivat varpaat.

Huomasin, että auto jäi odottamaan pitkäksi aikaa sen jälkeen, kun olin ylittänyt suojatien, kommentoi testaaja. Arvaa kummasta asusta oli kyse? Tuntui ihan uskomattomalta, terät olivat järjettömän kokoisia, ja niitä vain viuhui ohitse, matkailuautossa apukuskin paikalla istunut Susanna Salmenkannas kauhistelee.

Sirkkelinterät olivat isoja ja painavia. Niistä kuului kummallinen ääni, kuin joku olisi raapinut autoa. Tuli epätodellinen olo, Salmenkankaan avopuoliso Tomi Hänninen kuvailee. Hänninen uskoo sirkkelikuorman olleen huonosti kiinnitetty ja lähteneen lentoon, koska peräkärryä vetänyt auto oli joutunut hidastamaan lähistöllä olleen liikenneonnettomuuden vuoksi.

Nyt olen muita peräkärryjä nähdessäni miettinyt, että mitäköhän niistä seuraavaksi lentää, Salmenkannas huokaa. Tiellä oli tapahtumahetkellä melko vähän liikennettä, joten kukaan ei jäänyt vaarallisesti lennelleiden terien alle. Hänninen ja hänen kaverinsa Mika Vanhanen eivät kuitenkaan täysin ilman vammoja selvinneet. Molemmille tuli käsiin haavoja, kun he keräsivät teriä pois tieltä. Onneksi niillä oli siinä kohtaa tietä jo muutenkin hiljainen vauhti, sillä eihän teriä olisi muuten voinut nostella, Hänninen toteaa.

Peräkärryä vetäneen auton kuski ymmärsi ajaa pian tien sivuun, ja poliisit kävivät häntä Hännisen mukaan jututtamassa. Blackie Lawless ajanu sitä autoa edellä ja Animal fuck like a beast soinut reteoissa täysillä Tuo H1N1-rokotus on kyllä arvaamaton.

Minä en ole sitä ottanut, enkä ota: Ilmeisesti aika paljon sairastuneita. H1N1-rokotusten lopettamista pohditaan tiistaina Kansallinen rokoteasiantuntijaryhmä selvittää tiistaina, pitäisikö sikainfluenssarokotukset Suomessa lopettaa, sanoo Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen THL: Katsos vaan, palstalla järjen ääni kuuluvissa. Rokotetta en ottanut enkä ota. Sen lisäksi että meillä liha, kaunis veistosmainen vartalo ja söpöt ajatukset olemme myös tosi viksuja: Tuntuu että tuon rokotteen ovat ottaneet vain merihevot ja ituhipit.

Hauska nähdä millaista rokotetta seuraavaksi suosittelevat. V-mäistä tosin on, että jos oikeasti joskus jotain rokotetta tarvittaisiin jota en usko ei tämmösen kusetuksen jälkeen sellaista kukaan ota.

Tosin tuon rokotteen ottajat nyt ovat täysin vietävissä sen mukaan mitä hesarissa kirjoitetaan, joten eiköhän parin vuoden sisään jengi taas jonota rokotetta jossain Hauskaa on myös mitä tuo paska tuli maksamaan, "lääkkeen" ja sen vaatimien erityisjärjestelyiden vuoksi. Sanomattakin selvää, että kukaan ei ota vastuuta mistään. Joku teki helvetinmoisen tilin tuolla rokotteella, ihmisiä sairastu ja vaikka mitä. Kuinkahan moni rokotteenottanut taas vastaavasti suojautu taudilta.

Sitäpä ei voi tietää: Hitlerin sukulaisilta otetut DNA-testit nimittäin viittaavat siihen, että Hitler olisi sukua sekä afrikkalaisille että juutalaisille kansoille, joita hän vihasi sydämensä pohjasta.

He saivat sylkinäytteen Itävallassa asuvalta, Nobert H –nimellä tunnetulta viljelijältä, jonka tiedetään olevan Hitlerin serkku.

Lisäksi Mulders onnistui jäljittämään 39 Hitlerin kaukaista sukulaista. Aiemmin toimittaja oli matkustanut New Yorkin Long Islandille, missä tiedetään asuvan kolme Hitlerin jälkeläistä. Toimittaja Jean-Paul Mulders oli seurannut Daily Mail -lehden mukaan viikon ajan vuotiasta miestä, joka tiedetään Hitlerin sisaruksen lapsenlapseksi.

Mies pudotti nenäliinan, jonka Mulders vei laboratoriotesteihin. DNA-testeissä kävi ilmi, että mies oli sukua itävaltalaiselle maanviljelijälle. Muldersin mukaan miesten sukulaisuussuhde on kiistämätön, sillä heillä molemmilla oli identtiset Y-kromosomit. Syljestä ja nenäliinasta otetutuista näytteistä löytyi DNA-tyyppiä, joka on hyvin harvinaista Saksassa tai ylipäätään läntisessä Euroopassa. Tutkimuksen mukaan D-vitamiini vaikuttaa mm. MS-tautiin, nuoruustyypin diabetekseen ja Crohnin tautiin liittyviin geeneihin sekä yli muuhun geeniin.

Genome Research -lehdessä tutkijat kertovat DNA-sekvensoinnin avulla löytäneensä ihmisen genomista 2 paikkaa, joihin D-vitamiinin reseptoriproteiini sitoutuu, ja havaitsivat niiden kasautuvan monien autoimmuunitauteihin liittyvien geenien lähettyville.

Havainto viittaa siihen, että D-vitamiini saattaa vaikuttaa mm. SLE-taudin systeeminen lupus erythematosus , nivelreuman ja useiden syöpien syntyyn. Tutkijat havaitsivat lisäksi D-vitamiinin vaikuttavan huomattavasti geenin aktiivisuuteen, joista mm. Tulosten käytännön merkitys on vielä epäselvä, mutta ne vahvasti viittaavat siihen, että D-vitamiini vaikuttaa hyvin monien sairauksien kehittymiseen, Uutispalvelu Duodecim kertoo.

Meet the 'Michelin Baby': Chinese boy, 10 months, weighs the same as a six-year-old A Chinese baby has become so chubby he now weighs the same as a six-year-old child. Ten-month-old Lei Lei has been nicknamed the ‘Michelin Baby’ after tipping the scales at a whopping 20kg 3. According to his mother, Cheng Qingyu, her son was a normal weight at birth, but thanks to his ravenous appetite he has steadily ballooned since.

Lei Lei weighs 20lbs but can just about be lifted up by his mother Cheng Qingyu [hsimg: Lei Lei, who was a normal weight at birth, loves to eat She said: Lei Lei is currrently being observed in hospital to see if there is a medical explanation for his size All smiles: Lei Lei is currrently being observed in hospital to see if there is a medical explanation for his size Despite his mammoth size, the portly youngster is not the largest baby in the world.

That accolade goes to Karan Singh, of Meerut, in India, who weighed an astonishing 3 stone 7lbs at the same age. The portly youngster plays contentedly in his cot He's a grower: The portly youngster plays contentedly in his cot Read more: Samaisissa kokeissa on saatu myös vauriota raskauden aikana emolle annetulla natriumglutamaatilla ja imeväisille rotille annetulla natriumglutamaatilla.

Vaurioita todetaan myös kasvuhormonia vapauttavaa hormonia tuottavissa neuroneissa. Eräässä tutkimuksessa näitä vaurioita on saatu annoksilla, jotka ovat huolestuttavan lähellä niitä annoksia, joita elintarviketeollisuus lisää yleisesti ruokaan Euroopassa.

Noin viisinkertaisilla annoksilla ruoan lisäaineisiin nähden rottasikiöt ja imeväiset saavat kasvuhäiriön ja ahmimishäiriön tyyppisen oireiston. Suomen lääkärilehti kirjoitti Samaista huomiota käytetään myös hyödyksi muissa tutkimuksissa, joissa natriumglutamaattia käytetään laboratoriokokeissa kun halutaan saada aikaan ylipainoisia rottia. Anssi Manninen Oulusta, joka on kiinnostunut naisista.

Mervin kihlattu on komea ja kiltti Tiistai Mervi Tapola löysi rinnalleen uuden miehen. Matti Nykäsen ex-vaimo Mervi Tapola kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että häät Mika-kihlatun kanssa ovat jo mielessä. Mika puolestaan kertoo lehdelle, ettei hän ole ollenkaan Nykäsen tapainen vaan "tavallinen, rauhallinen pulliainen".

Mika asuu Ylöjärvellä omakotitalossa, hän on eronnut ja hänellä on vuotias poika. Voimaakin mieheltä löytyy, sillä hän on satakiloinen painonnostaja. Mervin mielestä hänen uusi miehensä on myös komea. Mika taas pitää Merviä kauniina ja komeana naisena. Vippaisko joku satasen että pääsisin tienestien alkuun? Kuukausipalkaksi tulee näin ollen 2 euroa. Kerjätessään noin 90 asukkaan Lincolnissa Terry oli varustautunut rähjäisellä makuupussilla ja huovalla uskotellakseen ohikulkijoille olevansa koditon ja avuton.

Daily Mailin mukaan Terry pidätettiin elokuussa sen jälkeen, kun poliisi alkoi ratsata irtolaisia. Viranomaiset olivat saaneet vihiä ammattimaisesta toiminnasta, jolla monet "valekerjäläiset" pääsevät yli 24 euron vuosiansioihin. Terry kertoi netonneensa arkipäivisin keskimäärin 60 euroa ja viikonloppuisin tuplasti. Samaan aikaan hän nosti työkyvyttömyyseläkettä noin 96 euroa viikossa. Terryn mukaan hänen on pakko kerjätä, sillä eläke ei riitä asumiseen, ruokaan ja lääkkeisiin.

Mies on eläkkeellä neurologisen Touretten syndrooman takia, ja asuu vuoroin tyttöystävänsä, vuoroin kavereidensa luona. Terry sai tiistaina oikeudessa maksettavakseen noin euron sakot. Maksimisakko kerjäämisestä olisi ollut noin 1 euroa. Mari Markkanen, Lontoo Hei pankaa nyt edes kypä, niin pääsen ruokakauppaan. Nuori nainen joutui raiskauksen uhriksi puoliltaöin lauantain vastaisena yönä Helsingin Kaisaniemenpuistossa.

Nainen lähti miesten kanssa Kaisaniemenpuistoon, jossa miehet raiskasivat hänet. Epäilty raiskaus tapahtui puiston hiekkakentän laidalla pukukopin takana eikä tapahtuneella ole tiettävästi silminnäkijöitä. Noin 20 minuutin jälkeen mieskolmikko poistui paikalta.

Puistosta pois tultuaan nainen pysäytti ohikulkijan auton ja pyysi sivullisia soittamaan poliisille. Paikalle tulleet poliisit veivät naisen lääkärintarkastukseen. Yöllä nainen kertoi poliisille miesten olleen yli vuotiaita, hoikkia ja yli senttiä pitkiä. Miehet eivät puhuneet suomea, mutta he olivat ilmeisesti EU-kansalaisia. Poliisi jatkaa asian selvittämistä muun muassa valvontakameroiden kuvia läpikäymällä.

Tänään hän ei jostain syystä halunnut tulla kuultavaksi eikä suostunut kertomaan tapahtumista tarkemmin. Tapauksesta kertoi ensimmäisenä kaupunkilehti Vartti. En kyllä ymmärrä miksi tuo 18v tyttönen lähti kolmen sompun matkaan. Tarjosivatko ahmedit pussikaljaa neidolle ehkäpä tai jotain muuta houkutuksia. Tai sitten tyttö tullut katumapäälle tms.. Useasti tulee ilmi näitä keksittyjä juttuja, mutta katsotaan miten käy Kyllä täytyy olla palikka jos vuotias mimmi lähtee yksin yöllä Kaisaniemenpuistoon kolmen ulkomaalaisen miehen kanssa.

Luuliko tämä nainen, että sinne mennään katselemaan harvinaisia kasveja?? Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Mielestäni Suomen pitäisi olla maa jossa juoppo pystyy kävelemään kotiinsa turvallisesti siinä missä 18 v mimminkin. Race oli häähuumassa saanut päähänsä mennä parvekkeelle ja laulaa seredani tuoreelle vaimolleen, kun traaginen tapaturma johti ruosteisen naulan iskeytymiseen miehen penikseen. Race oli noussut hotellin parvekkeella olleelle tuolille Dumfriesissa Skotlannissa, kun tuoli yllättäen romahti.

Tuntiessaan repivää kipua, riuhtoi Race housut jalastaan. Vaimon mukaan alkoholilla oli osuutta asiaan. Vertavuotava sulhanen kiidätettiin sairaalaan. Siihen laitettiin 17 tikkiä kaiken kaikkiaan. Onnekseni sain kuulla, ettei vahinko ollut korjaamaton, huokaisi Race.

Normaalisti kyllä hääyönä morsian "naulataan", mutta kiva joskus noinkin päin: Kukas foorumin sonneista on ollut tyytymätön pornofilmiin? Homoseksuaaliseen materiaaliin erikoistuneessa Mystery Hall Sex Shop -erotiikkaliikkeessä asioinut mies vaatii kassalta rahojaan takaisin, sillä hän piti vasta katselemaansa videota roskana, kertoo OrangeNews. Paulissa sijaitsevan liikkeen myyjä kieltäytyi ja mies poistui. Hetken kuluttua hän kuitenkin palasi ja aloitti nyrkkitappelun, tyrmäsi myyjän ja varasti kassasta lähes euroa "korvauksena" pettymyksestään.

Poliisi jäljittää miestä valvontakameranauhan perusteella. DTL Western forces fighting in southern Afghanistan had a problem. Too often, soldiers on patrol passed an older man walking hand-in-hand with a pretty young boy. Their behavior suggested he was not the boy's father. Then, British soldiers found that young Afghan men were actually trying to "touch and fondle them," military investigator AnnaMaria Cardinalli told me.

Her report, "Pashtun Sexuality," startled not even one Afghan. But Western forces were shocked - and repulsed. For centuries, Afghan men have taken boys, roughly 9 to 15 years old, as lovers. Some research suggests that half the Pashtun tribal members in Kandahar and other southern towns are bacha baz, the term for an older man with a boy lover. Literally it means "boy player. The Pashtun are Afghanistan's most important tribe.

For centuries, the nation's leaders have been Pashtun. President Hamid Karzai is Pashtun, from a village near Kandahar, and he has six brothers. So the natural question arises: Has anyone in the Karzai family been bacha baz? Two Afghans with close connections to the Karzai family told me they know that at least one family member and perhaps two were bacha baz. Afraid of retribution, both declined to be identified and would not be more specific for publication.

As for Karzai, an American who worked in and around his palace in an official capacity for many months told me that homosexual behavior "was rampant" among "soldiers and guys on the security detail. They talked about boys all the time. He was in his palace most of the time. In Kandahar, population about ,, and other towns, dance parties are a popular, often weekly, pastime.

Young boys dress up as girls, wearing makeup and bells on their feet, and dance for a dozen or more leering middle-aged men who throw money at them and then take them home. A recent State Department report called "dancing boys" a "widespread, culturally sanctioned form of male rape. And how did Afghanistan become the pedophilia capital of Asia? Sociologists and anthropologists say the problem results from perverse interpretation of Islamic law.

Women are simply unapproachable. Afghan men cannot talk to an unrelated woman until after proposing marriage. Before then, they can't even look at a woman, except perhaps her feet. Otherwise she is covered, head to ankle. A favored Afghan expression goes: One married man even asked Cardinalli's team "how his wife could become pregnant," her report said. When that was explained, he "reacted with disgust" and asked, "How could one feel desire to be with a woman, who God has made unclean?

Islamic law also forbids homosexuality. But the pedophiles explain that away. It's not homosexuality, they aver, because they aren't in love with their boys.

Addressing the loathsome mistreatment of Afghan women remains a primary goal for coalition governments, as it should be. But what about the boys, thousands upon thousands of little boys who are victims of serial rape over many years, destroying their lives - and Afghan society. Raivostui vaimon kylmistä kananmunista - tappoi kuusi pumppuhaulikolla http: Kiukku ja häirintä kasvoi niihin mittoihin, että häntä oltiin jo häätämässä.

Lopulta eräänä aamuna Stanleyn mitta oli täysi, kun vaimo tarjoili kylmiä kananmunia. Stanley Neace ryntäsi pyjama päällä naapuruston nurmikentille ja ampui tusinoittain laukauksia pumppuhaulikollaan. Kun verilöyly oli ohitse, kuolleita olivat Neace ja hänen vaimonsa sekä tytärpuoli ja kolme naapuria.

Tutkijoiden mukaan vuotias Neace tappoi viisi kansalaista heidän asuntovaunuissaan, meni sen jälkeen kotiin ja ampui itsensä. Kertomus kylmistä kananmunista oli turman silminnäkijöiden kertoma. Neacea luonnehdittiin arvaamattomaksi henkilöksi.

Joskus se vaan menee yli. Taisi olla osittain harhainenkin yksilö. Mutta mikä vittu siinä on että ne kananmunat pitää tarjoilla kylminä! Sivulliset huomasivat erikoisen näyn ja soittivat paikalle palokunnan yhdentoista maissa aamupäivällä. Palomiehet ottivat veneilijän kiinni ja luovuttivat hänet hetkeä myöhemmin paikalle saapuneelle poliisipartiolle.

Mies puhalsi 2,5 promillea, ja hänet kuljetettiin Lappeenrannan poliisivankilaan. Poliisi epäilee miestä vesiliikennejuopumuksesta. IL Ihan normi meininki, aina kun veneilen kännissä sytytän veneen tuleen. Siinä mies jolle pelkkä kännissä ajaminen ei anna tarpeeksi haastetta: Keskustele kotimaan uutisista Yhteensä nuorta syyllistyi alkoholirikkomukseen, eli alkoholin hallussapitoon alle vuotiaana.

Heistä kymmenen oli alle vuotiaita. Poliisi lähettää tapauksista ilmoitukset koteihin ja lastensuojeluviranomaisille. Lisäksi poliisi epäilee kahta alle vuotiasta poikaa huumausaineen käyttörikoksesta.

Nuorten selviämisasemalla Turussa vieraili viikonlopun aikana kymmenen nuorta: Nuorimmat olivat syntyneet Erilaisia alkoholijuomia poliisi hävitti litraa. Suurin osa juomista oli olutta.

On se hyvä että meillä on noita poliiseja. Juuri tällaisiin tapauksiin haluan että veromarkkani käytetään toinen tärkeä on tietenkin ylinopeuksien valvonta.

Kyllä, kyllä, ylinopeus on synneistä suurin ja peltipoliisit ovat mahtavuutta. Vähän aikaa sitten joku "liikennehenkilö" oli sitä mieltä että maamme päätiekilometristä ylläpidettäisiin kunnolla vain noin kilometriä.

Lopuilla 10 kilometrillä nopeuksia alennettaisiin tien kunnon mukaan ja vastaavasti lisättäisiin automaattista nopeudenvalvontaa. Joo näin se homma toimii. Lisää peltipoliiseja niin valtio saa lisää rahaa neekereille annettavaksi teiden kunnossapitoon niitä ei vitussa laiteta.

Samalla voidaan myös potkia normipoliisit vittuun kun peltitoosat hoitaa niiden työt ja saadaan taas lisää rahaa jonka voi antaa vaikka apurahoina taiteilijoille. Sitten vielä suljetaan jokaisesta vähänkin pienemmästä kunnasta poliisiasemat niin voidaan laittaa siinä säästyneet rahat kansanedustajien taksimatkoihin. Meikäläisen synnyinkunnassa pistettiin poliisilaitos säppiin muutama vuosi sitten meiltä matkaa sinne n. On se kivaa kun saa veromarkoille vastinetta.

Hyväksikäyttöä työpaikalla Yritysjohtaja käytti miestyöntekijöitä häikäilemättä hyväksi. Vatsalleen alasti lattialle makaamaan, kädet ja jalat haralleen.

Sen jälkeen painelua puisella, viisi läpilyötyä ruostunutta naulaa sisältävällä laudalla pakaroihin ja muualle vartaloon. Kettinki kiristymään nahkaremmin kautta metallitangon ympärille. Laatikoiden päältä alas lattialle seisomaan useiden minuuttien ajaksi. Siinä pari kuvausta keski-ikäisen yritysjohtajan tavasta pahoinpidellä ja käyttää hyväksi nuoria miestyöntekijöitään. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi miehen perjantaina neljän vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen yhdestätoista hyväksikäyttötapauksesta, kymmenestä pahoinpitelystä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan hallussapidosta sekä muista rikoksista.

Kiisti seksuaalisuuden Teot ajoittuvat ajanjaksolle 1. Mies palkkasi tai yritti palkata tuolloin edustamansa yhtiön palvelukseen yksitoista alaikäistä tai juuri täysi-ikäisyyden saavuttanutta nuorta miestä. Mies kiisti kaikissa tapauksissa, että hänen tekonsa olisivat olleet luonteeltaan seksuaalisia, mutta myönsi syyllistyneensä työsyrjintään sekä työturvallisuusrikoksiin.

Pahoinpitelysyytteiden kiistäminen perustui siihen, että täysi-ikäiset nuorukaiset olivat yritysjohtajan mukaan luopuneet oikeudestaan fyysiseen koskemattomuuteen allekirjoittaessaan miehen kanssa sopimuksen. Mies tuomittiin maksamaan nuorukaisille kivusta ja särystä - euron suuruisia korvauksia. Henkisestä kärsimyksestä maksettavat korvaukset olivat suuruudeltaan - euroa.

Miestä pidetään vangittuna siihen saakka, kunnes rangaistus pannaan täytäntöön. Eilisen ja sitäkin vanhempia uutisia tänään!: Saksan kommunistinen puolue mokasi: Saksassa on tapana antaa lapsille pieniä lahjoja, kuten makeisia, näiden ensimmäisenä koulupäivänä.

Saksan kommunistinen puolue päätti lahjoittaa Essenin kaupungin Adolf Reichweinin alakoulussa aloittaville kynät. Hyvä aie johti noloon tulokseen, kun 6-vuotiaan lapsen vihaiset vanhemmat ottivat kouluun yhteyttä ja valittivat, että kynässä on eroottisia kuvia naisista, uutistoimisto Reuters kertoi. Kommunistinen puolue selitteli, ettei se tiennyt kynien todellisesta luoneesta, kun se osti ne kaupasta. Kuvat tulevat näkyviin vasta, kun painaa kynässä olevaa nappia.

Olemme raivoissamme siitä, että näin lähellä pornografiaa olevia tuotteita voidaan myydä tavallisessa kaupassa, puolue kertoi tiedotteessaan ja lupasi koululaisille uudet lahjat. Puolue ilmoitti myös harkitsevansa oikeustoimia kauppaa vastaan. Veristä tekstiä talojen seinissä – poliisi pyytää vihjeitä Oulun poliisi pyytää vihjeitä loukkaavista ja uhkaavista kirjoituksista, joita on ilmestynyt asuntojen seiniin ja oviin.

Poliisille on tehty kirjoituksista neljä rikosilmoitusta. Kirjoitukset on tehty viimeisen vajaan kuukauden aikana. Kirjoituksia on ollut Raksilassa, Puolivälikankaalla, Nokelassa ja Toppilansaaressa. Kirjoitukset on tehty maalilla ja verellä. Kirjoitukset on kohdistettu nimeltä mainituille henkilöille. Henkilöt ovat mukana politiikassa tai kuuluvat johonkin uskonlahkoon tai järjestöön. Rikosnimikkeinä ilmoituksissa on kirjattu laiton uhkaus, vahingonteko ja kunnianloukkaus.

Poliisilla ei ole tietoa tekijästä. Tekninen ja taktinen tutkinta jatkuu ja poliisi toivoo vihjeitä tekijästä tai tekijöistä vihjepuhelimeen Ei ole kukaan foorumilainen kun se olisi silloin tehty paskalla: Uhri on vuotias tyttö, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat. Pattaya Daily News -lehden mukaan hän vahvistaa vain tavanneensa naisen, joka on sanonut toimineensa alaikäisten tyttöjen parittajana. Mies kertoi asuneensa Pattayassa 15 vuotta. Poliisin mukaan miestä oli seurattu useita kuukausia.

Tapauksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti. Kukas foorumilainen tuo on? Hyvin suurilla painoilla harjoittelua tärkeämpää on lihasten rasittaminen äärirajoille, osoittaa McMaster-yliopiston professorin Stuart Phillipsin johdolla Plos One -tiedelehdessä julkaistu tutkimus. Tulos saatiin kokeessa, jossa kuntosalin vakiokäyttäjät nostivat normaalisti käytettäviä, oman maksimisuorituskykynsä ylärajoilla olevia sekä hyvin alhaisia painoja. Raskaiden painojen käyttäjillä rautamäärä oli noin 90 prosenttia henkilökohtaisesta maksimisuoritustasosta.

Näin suuria painoja pystyy nostamaan yhtämittaisesti vain 5–10 kertaa, ennen kuin täydellinen uupumus iskee. Kevyiden painojen käyttäjillä rautamäärä rajoitettiin noin 30 prosenttiin osallistujan maksimikyvystä. Tällaisilla painoilla yhtämittaisia suorituskertoja kertyy vähintään 20–24, ja vasta tämän jälkeen lihaksisto ei enää jaksa jatkaa. Lihasten kasvattamisen ja voimistamisen avainsana on täydellinen uupumus, jossa henkilökohtaisen suorituskyvyn yläraja saavutetaan. Näissä olosuhteissa lihakset tuottavat valkuaisaineita, joista keho kasvattaa ajan mittaa uutta lihasmassaa.

Uusi tieto voi muuttaa kuntosalin käyttäjien harjoitusmenetelmiä. Mutta suurin hyöty saataneen niille ihmisille, jotka eivät pysty lainkaan harjoittelemaan kovilla painoilla. Kohderyhminä voisivat tulla kysymykseen vanhukset, syöpäpotilaat, vammoista tai leikkauksista tai sydänkohtauksista toipuvat ihmiset, Phillips ja kumppanit arvioivat. Löytysköhän tää tutkimus jostain luettavaksi? Otsikossa puhutaan voimasta, artikkelissa sitten lihasmassasta? Eikä tuosta artikkelista nyt muutenkaan paljon jää käteen.

Sain nyt sen kuvan tuosta, että kummatkin testiryhmät treenaili kulli vipattaen failureen asti. Eihän siinä varmaan ehdi kahta viikkoa kauempaan jumpata, sitten leikkaakin jo keskushermosto iloisesti kirahtaen kiinni.. Ei varmasti paljon voima und massander kasva: Edit- Tässähän se taitaapi olla; http: Alaston kauhu Mies raiskattiin – poliisi kertoi liikaa http: Jo poistetussa tiedotteessa kerrottiin, kuinka noin vuotias mies joutui toisen miehen raiskaamaksi yksityisasunnossa.

Tekijä huijasi uhrin asuntoon väittämällä, että asunnossa odottaa uhrin naispuolinen nettituttavuus. Apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuojan mukaan asiasta tiedottaminen oli sinänsä perusteltua, mutta tiedote paljasti liikaa yksityiskohtia rikoksen tekotavasta. Omasta aloitteestaan asiaa tutkineen Pajuojan mukaan raiskauksen yksityiskohtaiselle kuvailulle ”oli vaikea nähdä perusteita”. Samoin poliisin internetissä ollut tiedote on ollut kenen tahansa – myös uhrin itsensä – luettavissa, toteaa apulaisoikeusasiamies.

Tiedote osoittaa tältä osin mielestäni komisariolta huonoa harkintaa. Näin voidaan estää vastaavia rikoksia ja saada epäillyn muita mahdollisia uhreja ilmoittautumaan poliisille. Komisario itse on todennut, että hän otti tiedotetta laatiessaan huomioon poliisihallinnon ohjeet avoimesta tiedottamisesta. Komisarion mukaan oli todennäköistä, että tekijällä oli muitakin uhreja. Hän perusteli tarkkaa teonkuvausta juuri aikaisempien uhrien esiin saamisella.

Apulaisoikeusasiamiehen mukaan kaikki lausunnonantajat ovat kuitenkin olleet sitä mieltä, että rikos on selostettu tarpeettoman yksityiskohtaisesti tiedotteessa.

Apulaisoikeusasiamies pitää riittävänä seuraamuksena komisariolle sitä, että hän saattaa ”vastaisen varalle” komisarion tietoon käsityksensä tämän menettelystä. Poliisin hienotunteisuusperiaatteen mukaan ”rikoksen uhriksi joutuminen voi olla hyvinkin järkyttävä kokemus ja poliisin tulee pyrkiä ottamaan tämä huomioon eikä ainakaan lisätä uhrin kärsimystä”.

Apulaisoikeusasiamiehen moitteista kertoo uutispalvelu Edilex. Alaikäistä poikaa hyväksikäyttäneen upseerin tuomio aleni Turun hovioikeus on alentanut länsisuomalaisen upseerin tuomiota alaikäisen pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Ikaalisten käräjäoikeus tuomitsi viime vuonna miehen kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeusrangaistukseen. Hovioikeus lyhensi vankeuden kahteen ja puoleen vuoteen. Hyväksikäyttö alkoi pojan ollessa vuotias ja jatkui noin viisi vuotta. Pojan täytettyä 13 vuotta upseeri alkoi maksaa hänelle seksuaalipalveluista 3–6 euroa kerralta. Mies oli pojan perheen tuttava. Hovioikeuden mukaan rikos oli törkeä, mutta hyväksikäyttöön ei liittynyt fyysistä väkivaltaa eikä tekotapa ollut erityisen nöyryyttävä.

Hovioikeus pienensi rikoksen uhrille maksettavat korvaukset 17 Käräjäoikeuden tuomitsema sotilasarvon menetys jää voimaan. Saadaanko Suomeenkin näin seksikkäitä tarjoilijoita? Viehättävistä naistarjoilijoistaan tunnettu Hooters-ravintolaketju etsii franchising-yrittäjää myös Suomesta.

Torstaina uutisoitiin hampurilaisketju Burger Kingin toisesta tulemisesta Suomeen. Burger King toimi Helsingissä ja Tampereella luvun alussa, mutta paikat lopetettiin kannattamattomina. Nyt Burger King avaa ravintolan mahdollisesti Helsingin Jätkäsaareen. Myös toinen amerikkalaisyhtiö on kiinnostunut valtaamaan markkinoita Suomesta, nimittäin lähinnä vähäpukeisista tarjoilijoistaan tunnettu Hooters-ravintolaketju.

Hooters järjestää myös omia kauneuskilpailuja. Hooters-ravintolaketju tunnetaan vähäpukeisista tarjoilijoistaan. Hootersin kotisivuilta selviää, että yritys etsii franchising-yrittäjää myös Suomesta. Suomen lisäksi kohdemaita ovat muun muassa Venäjä ja Ruotsi. Tällä hetkellä lähin Hooters-ravintola löytyy Saksasta. Hootersin rantautumisesta Suomeen uutisoi ensimmäisenä Iltalehti. Niin, tuossahan haetaan franchising yrittäjiä.

Olis varmaan ihan ok uravalinta tuossa. Saattaa olla että oma akka tykkäis kyttyrää mutta mitä siitä. Sitten kun mulla on oma Hooters kapakka stadissa, niin musklen pojille on kalja ja pillu aina ilmaista. Jos ei housut miellytä niin ei muuta kuin lapualaisen lataamotyöntekijän tuliset terveiset ilmoille vain.

Teinien roikkuvat housut ärsyttävät usein vanhempaa väkeä, eikä amerikkalainen Kenneth Bonds ole poikkeus. Herra Bondsin, 45, reaktio nuorisomuotiin tosin oli melkoisen yliampuva. Kun Bonds näki kaksi lökäpöksyistä nuorukaista kotinsa edustalla Memphisissä Yhdysvaltain Tennesseen osavaltiossa lauantaina, hänen mittansa täyttyi. Bonds astui ulos ja käski hulttioita nostamaan housujaan.

Kun teinit eivät suostuneet korjaamaan vaatetustaan, Bonds otti esiin puoliautomaattisen pistoolin, jolla hän ampui useita laukauksia. Toinen teineistä, vuotias poika, sai osuman pakaroihinsa. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon, mutta hän pääsi kotiinsa jo samana päivänä.

Bondsia syytetään nyt kahdesta törkeästä pahoinpitelystä. Hän pääsi maanantaina vapaaksi takuita vastaan, ja joutuu vastaamaan syytteisiin oikeudessa ensi viikolla. Selväpäinen ihminen ei vahingoittaisi toista pukeutumisen vuoksi, mies pohti. Oikein teki kun hulttioita ampui. Tähtäämisessä ois vielä parantamisen varaa, mutta jokainenhan tietää mitä amerikkalainen ammunta, etenki pistoolilla on. Rätkitään vaan sinnepäin ja toivotaan että joskus osuu. Lökäpöksykänksteri jolla on ampumahaavat ja kaikki, teiniritsat pyörii ympärillä ku kärpäset.

Palveluksen teki jampalle tää gunslingeri: Kolme viikkoa sitten alkanut "rasvasota" näkyy yllättävän nopeasti kansalaisten kulutustottumuksissa.

Keskisuomalaisen mukaan voi kävi kaupaksi viime viikolla paremmin kuin toissa viikolla. Lehden haastatteleman Valion mukaan toimitukset kotimaan kauppoihin kasvoivat reilun kymmenyksen edellisviikosta. Lehti pohtii, voivatko suomalaisten makutottumukset muuttua näin nopeasti. Valio tulkitsee muutosta kuitenkin varovaisesti, vaikka vuodenaikaan nähden ja myös viikkotasolla hyppäys on poikkeuksellinen.

Vastaavia hyppäyksiä tapahtuu yleensä vain suurten juhlapyhien alla. Voin käyttö kääntyi jo viime vuonna pieneen kasvuun, joka on jatkunut tämän vuoden puolella. Kiihkeä rasvakiistely sai sytykkeitä syyskuun puolivälissä esitetystä Yleisradion MOT-ohjelmasta. Ohjelmassa kyseenalaistettiin eläinrasvojen epäterveellisyys. Etenkin Joensuussa on viime aikoina tehty paljon rasistisia rikoksia, kertoo Iltalehti. Uusnatsiliike on levittänyt sanomaansa myös Oulussa, Turussa ja Helsingissä.

Joensuusta löytyi vappuna natsiskinien kokoontumispaikka, joka oli sisustettu erilaisilla natsi- ja Suomi-rekvisiitalla. Osa paikan päältä tavoitetuista on samoja, jotka johtivat luvulla Joensuun skinirintamaa. Muukalaisvihaa perustellaan ylimitoitetulla isänmaallisuudella, sanoo Supon turvallisuusyksikön päällikkö Kari Harju Iltalehdessä. Suojelupoliisi mainitsee erityisenä tarkkailun kohteena Suomen vastarintaliike -nimisen ryhmittymän.

Ryhmä tiedottaa verkossa avoimesti toiminnastaan muun muassa näillä sivuilla. Sivujen mukaan Suomen vastarintaliike "päätettiin perustaa keväällä , kun oli jo selvää, ettei Suomessa ole yhtään kansallissosialistista liikettä suomalaisille kansallissosialisteille". Ainakin verkkosivuilla ryhmän toiminta on varsin vähäistä.

Facebook-ahdistelija vieraili Ilmajoella http: En seurustele enkä erityisemmin edes etsi kumppania. Satuin kuitenkin Facebookissa tutustumaan amerikkalaiseen mieheen.

Hän vaikutti todella ihanalta ja hienotunteiselta. Hän ei halunnut seksiä ja antoi kuvan, ettei hän halua millään tavalla hyväksikäyttää minua. Ajattelin, että voiko näin ihanaa miestä ollakaan ja rakastuimme. Poikaystäväni oli vuotiaan näkoinen ja komea, mutta hänen todellinen ikä oli En pitänyt ikäeroa niin vakavana, kun alussa kaikki tuntui liian hyvältä ollakseen totta.

Emme koskaan tavanneet seurustelumme aikana ja kirjoittelimme toisillemme. Kahden viikon jälkeen miehen toinen persoona tuli esille. Hän alkoi vaatia minulta mahdottomia ja syytti raskaasti, jos en tehnyt hänen toivomuksensa mukaan. Hän vaati minua tulemaan luokseen ja hänellä oli jostain syystä kova kiire naimisiin. En suostunut lähtemään, koska pelkkä ajatuskin ahdisti. Miehen kirjeet muuttuivat niin ilkeiksi, että minun oli myönnettävä itselleni, etteivät poikaystävälläni olleet kaikki asiat kunnossa.

Panin suhteen poikki enkä avannut hänen sähköpostejaan enää. Mies laittoi ystävänsäkin minulle ajamaan hänen asiaansa. Poikaystäväni teki vielä YouTubeen videon minusta. Hän oli muokannut minun ja hänen kuvansa vierekkäin ja selitti videolla, miten minä olen toiminut väärin ja syytti videolla minua. Kerroin videosta poliisille, mutta he kertoivat, ettei rikosta ole vielä tapahtunut, niin he eivät voi tehdä asialle mitään. Kaksi kuukautta meni, kun en mitään antanut itsestäni kuulua.

Eräänä iltana ovikelloni soi. En koskaan mene avaamaan tuntemattomille ovea varsinkaan niin myöhään, ja sinä kertana minut täytti erityisen outo ja pelottava tunne. Poikaystäväni tiesi, etten mitenkään voisi lyödä ovea kiinni hänen äitinsä, suloisen iäkkään naisen edessä.

Soitin yleiseen hätänumeroon ja poliisipartio lähetettiin kotiini. Olin vetänyt ikkunani verhon sen verran alas, että saatoin kurkistaa ikkunastani, että milloin he lähtevät pois. Vatsaani kouraisi, kun näin poikaystäväni.

Hän oli valehdellut minulle pituutensa, ja hänen hartiansa olivat lysyssä ja kasvonsa kuin vanhalla miehellä. Hän lähti pois mutta tuli hetken päästä takaisin mukanaan nuori nainen. Hän oli pyytänyt naista mukaan välikädeksi, kun hän menee tapamaan vaimoaan ja haluaa saada välit kuntoon tämän kanssa. Nuori nainen luuli olevansa mukana hyvässä asiassa. Poikaystäväni oli kerinnyt lähteä, kun poliisit tulivat paikalle. Poliisit kielsivät minua jäämästä siksi yöksi kotiin ja kehottivat menemään yöksi ystävien luokse.

Seuraavan viikon olin poissa kotoani, mutta tuttuni ja olivat kiinnittäneet huomiota mieheen, joka ravasi jatkuvasti kotini ovella. Heiltä sain kuulla, koska minun olisi turvallista tulla takaisin kotiin. En senkään jälkeen päässyt rauhaan hänestä, vaikka poliisitkin olivat hänen kanssaan jutelleet. Hän aina keksi uuden Facebook-profiilin, jonka avulla hän pystyi lähettämään viestejä minulle.

Lopulta minä keksin luoda itselleni uuden sähköpostin miehen nimellä. Minä kirjoitin entiselle poikaystävälleni mukamas omalta uudelta poikaystävältä, Olin yllättynyt kuinka helposti entinen poikaystäväni nieli syötin ja uskoi asian täysin. Hän jätti minut totaalisesti rauhaan, poisti YouTube-videon, eikä hänestä ole enää kuulunut sen jälkeen mitään. Olkoon tämä tarina varoituksena kaikille, erityisesti viattomille nuorille tytöille, jotka ovat kumppania vailla.

Air Force personnel claim they experienced UFO activity near nuclear sites at which they worked http: Näin ruokateollisuus vedättää http: Esimerkiksi lihapullien ostaja voi saada broilerinlihaa ja -nahkaa ja hunajan ostaja vain puoliksi hunajaa. Pian ilmestyvä kirja paljastaa, mitä suomalainen ruoka todella sisältää. Katso 19 tuotteen lista – mitä oikeasti syöt. Uusi, maanantaina kauppoihin tuleva kohukirja paljastaa elintarviketeollisuuden hurjat vedätykset – nyt myös Suomessa.

Uusi Aitoa ruokaa -kirja Atar käy rajuin ottein suomalaisen elintarviketeollisuuden kimppuun. Kirjan tekijältä Mats-Eric Nilssonilta on aiemmin ilmestynyt kohua aiheuttanut teos Valhe lautasella. Hyökkäyksen kohteena ovat epämääräiset raaka-aineet ja lisäaineet, arominvahventeet, hiivauutteet, savuaromit, väriaineet jne. Nilssonin kirjoja Den hemlige kocken ja Äkta vara on Ruotsissa myyty lähes kappaletta, ja Ruotsin elintarviketeollisuus on joutunut jättämään tuotteistaan lisäaineita pois.

Lisäksi se on joutunut karsimaan valheellisia mainoslauseitaan. Nilssonin mukaan arominvahventeiden poistaminen on Ruotsissa edennyt jo niin nopeasti, että joidenkin ketjujen on ollut vaikea pysyä mukana kaikissa käänteissä.

Valelihapullat eivät kadonneet mihinkään! Suomalaisten uppiniskaisuutta kirjassa jaksetaan kuitenkin ihmetellään isosti: Suomen Kuluttajaliitto kertoi toukokuussa, että HK ja Atria myyvät hampurilaisina ja jauhelihapihveinä pihvejä, jotka sisältävät pääasiassa kananlihaa ja -nahkaa.

Toukokuussa Elintarviketurvallisuusvirasto Evira totesi, että tuotteiden myynti näillä nimillä on harhaanjohtavaa ja laitonta. Kirjan painoon mennessä – runsaat sata päivää myöhemmin – samat tuotteet olivat edelleen myynnissä lähes kaikissa ruokakaupoissa. Kuluttajan pitäisi osata itse ratkaista Kenen on sitten lopulta vastuu, kirja vääntää asian rautalangasta näin, tosin esimerkki tulee Ruotsista: Elintarvikkeemme sisältävät joukon lisäaineita, joita ei sallita koiranruoassa.

Svenska Dagbladetin kuluttajatoimittaja Henri Ennart pyysi kommenttia Ruotsin maatalousministeriön alaiselta Jordbruksverketiltä. Sen ruoka-asiantuntija vastasi näin: Mutta eläimet eivät voi itse lukea tuoteselostetta, ja siinä on itse asiassa se ainoa ero, jonka vuoksi säännöt eläinruoalle ovat niin toisenlaiset.

Katso mitä kaikkea pistät suuhusi: Siitä vastaa sama sokerikulööri E kuin Coca-Colassa, ei siis pelkästään monen vuoden varastointi tammitynnyrissä, kuten runollisesti voisi kuvitella. Ekströms Vanhan Ajan Mustaherukkamehutiiviste on keksinyt ”vanhan ajan säilöntäaineet”, kuten E ja E Lisäksi sokeroimatonta versiota makeuttavat vanhanaikaisesti sukraloosi, asesulfaami K. Tuoteseloste kertoo kuitenkin aivan muuta: Makeutusaineiden, riisijauhojen ja suolan yhteinen osuus on siis 22 prosenttia.

Kirjan mukaan rehellinen pakkausteksti olisi ”78 prosenttia saksalaista täysviljajauhoa”. Fun Light Persikka passionmakuinen juomatiiviste sisältää ainoan valmistusaineensa veden lisäksi pelkästään lisäaineita: Happamuudensäätöaineet E, E , aromi, makeutusaineet aspartaami ja asesulfaami K , stabilointiaineet E, E, E , väri Ee , säilöntäaine E , hapettumisenestoaine E Kirjan mukaan sen ei pitäisi edes olla mehuhyllyssä, vaan ihan jossain muualla.

Guacamoledippi on noussut suosioon Suomessakin, mutta mitä siinä on? Ei ainakaan avokadoa niin kuin pitäisi. Santa Marian Guacamole Dipissä sitä on 1,5 prosenttia, Rainbow’ssa 6,7 prosenttia. Pohjat vetää Pirkan guacamoledippi, jonka alkuperämaa on Alankomaat ja valmistusmaa Belgia. Se sisältää avokadoa huimat 0,7 prosenttia! Hampurilaiset eivät olekaan liharuokaa! Atrian hampurilaisessa pihvin lihapitoisuus on vain 26 prosenttia.

Muuten siinä on mm. Hunaja ei aina olekaan hunajaa. Mieleinen – suomalainen kevythunajatuote, jonka nimestä kuluttaja voisi luulla, että se hunajaa ja vielä suomalaista, ei ole kumpaakaan.

Siihen on sekoitettu polydekstroosia, jota elintarviketeollisuus käyttää yleisesti tuotteen laajentamiseen. Hunajaa tuotteessa on vain 53 prosenttia. Kalapuikosta liki 40 prosenttia on paksua kuorrutusta, joka on valmistettu vehnäjauhosta, määrittelemättömästä kasviöljystä ja tärkkelyksestä. Lihapullat eivät ole aina lihapullia. Atrian Lihapyöryköiden pääasiallinen valmistusaine on vesi.

Sen jälkeen tulevat tuoteselosteen mukaan koneellisesti eroteltu broilerinliha, sianliha, soijaproteiinivalmiste, naudan sydän, perunajauho jne. Majoneesi tehdään oikean reseptin mukaan munasta ja öljystä sekä sinapista, etikasta ja suolasta. Rainbow Majoneesissa on 13 ainesosaa. Pirkka Kevyt majoneesissa on 19 ainetta. Mustat oliivit eivät oikeasti ole mustia oliiveja vaan vihreitä, jotka on kemiallisin keinoin menettäneet makunsa ja muuttuneet mustiksi.

Nimenomaan silloin kun ne ovat siistin mustia, on syytä epäillä petosta. Kirjan mukaan huijausalalla ei ole aikaa antaa oliivien kypsyä, vaan ne poimitaan, kun ne ovat vielä vihreitä. Ensin ne pannaan lipeäkylpyyn. Vastustamme Jämsänkoskella avattavaa vastaanottokeskusta. Somalia ei ole enää romahtanut valtio - palautetaanko somalit nyt?

Jösse - Varastettu kansanvalta. Moskeija kärähti vuosi sitten — mitä sen jälkeen on tapahtunut? Ruotsin joulujuhlan juontajana muslimi. Aivan tavallinen muslimi valittiin vuoden oslolaiseksi. Tyyppi valitsi väärän talon rosvoukseen. Ovatko lintumme Suomen ensimmäiset ilmastopakolaiset? Gösta Sundqvist - Oikein surullista joulua. Reddit repii keskusteluja alas. Karkotus ei onnistu - matut eivät suostu lähtemään. Uusi asbestilaki mikä tulee voimaan vuoden vaihteessa.

Isis sallii elinten poistamisen eläviltä vangeilta. Kirkon tehtävä ei ole puolustaa Suomen etua. Jösse Järvenpää - Joulu putkassa. Joulurasmus - Valkoiset miehet ovat paskamaisimpia. Norja karkotti maasta 14 puolalaista joulukoristekauppiasta - Suomeen.

Miestä viillettiin selkään vastaanottokeskuksessa. Tuo joulupukki toimittajille objektiivista ja neutraalia journalismia! Jos sie tarvitset oikei mustaa miestä. Mikä on muuttunut kahden vuosikymmenen kuluessa? Sabaton - White Death Simo Häyhä.

Miksi öljykentät ovat yhä Isisin hallussa? Jouluista Suomalaisapua Myllypuron leipäjonossa. Finassivalvonta eli Suomen pankki tilasi WinCapitan mestauksen? Kovasti poikkeavat Hennalan uutiset mediasta riippuen. Nuoret naiset vastustavat islamisaatiota.

Tilanne Asikkalassa poikkeuksellisen tulehtunut. Jösse Järvenpää - Voudeista parhain. Timo Soini rikkoo ministerin valaansa. Rikoksesta epäillyn turvapaikkataustaa ei voi julkistaa. Yksi MC-jengiläinen tienaa miljoonan vuodessa. Svean hovioikeus vapautti yhden niin sanotussa katulapsiraiskauksessa. Eskilstuna Basket toivottaa tulijat tervetulleiksi harjoituksiin. Jösse Järvenpää - Kapinaan. Laukkumies ja katala käytännön pila! Miksei turvapaikanhakijoita palauteta pakolaisleireille?

Suvakkinaisen löytö - rynnäkkökiväärin luoteja maassa lojumassa. Suomessa muhamettilaisia syrjitään k Silja Europasta vastaanottokeskus Ahvenanmaalle? Hyysäämällä alaikäisiä matuja voi tienata likimain Rammstein - Du Hast.

Maasta poistettu yli poistumispäätöksen saanutta ulkomaalaista. Talousdemokratia — lääke velkaorjuuteen ja taantumaan. Las Vegasissa juuri sattunut hyökkäys jalankulkijoita kohtaan autolla.

Törkeää ihmiskauppaa itävantaalaisessa ravintolassa. Aggressiivisia kaupustelijoita Turun seudulla. Pakolaisten henkilöpaperit tarkastettava sakon uhalla. Brasilian helikopteripoliisi pysäyttää rosvon. Hakaristin muotoiset jouluvalot ikkunassa. Toimittaja kirjoittaa historiankin uusiksi. Seksiin pitää olla toisen osapuolen lupa. Junes Lokka ei poliisia pokkuroi. Argentiinalainen poliisi ei rikollisia pokkuroi.

Terve kroppa ei liikuntaa kaipaa - sairaalle se on suorastaan vaarallista. Nuorukainen kuoli ammuskelussa Kööpenhaminassa. Kauppakeskus hyllytti mainosvideon kritiikin takia.

Sipilästä pidetään vähemmän kuin Kataisesta. Italialainen bussikuski kouluttaa väkivaltaisen asiakkaan. Hotelli Tallukka oli aikaansa edellä. Pohjoismaiden yhteinen valtio tarjoaisi vahvaa riippumattomuutta. Mitä kunta ja koulutoimi aikovat tehdä, jotta monikulttuuriset raiskaukset eivät jatku? Pohdintaa vasemmistolaisten syvimmästä olemuksesta. Vihainen rekkakuski vs "pakolaiset". Islam-teltta suoraan Hansan etuovella. Katsokaa kuinka paikallisväestölle käy jo vuonna Vastaanottokeskuksen joukkotappelu sai alkunsa lentopallopelin joukkuejaoista.

Tulijatulva on pistänyt Ruotsin poliisin polvilleen. Kaksi lyhyttä videota Alex Stubbista. Kuinka vasemmistomedia manipuloi ja vahingoittaa tietoisesti ihmisiä? Soini korvaa suomalaiskuljettajat virolaisilla ja puolalaisilla.

Matut laulaa joululaulua VOK: Ullatusten vuoden surullinen saldo. Todiste, että valtamedia on yhtä - sama repliikki jokaisella kanavalla. Isis suunnittelee yhtäaikaisia terrori-iskuja Euroopassa. Valexander Stubbin puhekooste vuodelta Ulos tämä muslimiakka Suomesta Murtovarkaat otettiin kiinni kirkosta. Neljä tulijaa viidestä haluaa jäädä Norjaan ikiajoiksi.

Etnistä tanssia - suloista lanteiden liikahtelua. Kirkkonummella järjestetään tapaamisia "pakolaisten" kanssa. Pitäisikö tiet päällystää siannahalla? Islannista piti tulla EU-maa, mutta siitä tulikin itsenäinen menestystarina. Siirretään valtakunnanrajaa 20 metriä ja annetaan Haltin huippu suomalaisille. Etelä-Suomen Sanomat hyökkäsi tänään raukkamaisesti kimppuuni! Suomalaiset ottivat uimahallin takaisin muhamettilaisilta. Ruotsin telkkari ohjeistaa toimittelijoita kielenkäytössä.

Poliisi hälytetään lähes joka päivä Malmön uimahalleihin. Anteliaat öölantilaiset lahjoittivat joulupaketteja. Ei itkeä saa, ei meluta saa Yhteiskuntarauhan ostaminen kantaväestön verellä. Miksi tästä ei kohista? Suomessa on tekeillään salaliitto. Laivaan ei pääse ilman henkilöpapereita - paperit heitetään matkalla pois.

Ovatko Suomen koulut tasa-arvoisia? Lugna Gatan - susi lampaan vaatteissa. Norjan jättivastaanottokeskus suljetaan vain neljän kuukauden käytön jälkeen. Raiskausyritys kesken joulujuhlien - kulttuurinen väärinkäsitys. Suomalaisia syyllistetään aiheettomasti jihadisteista.

Kiimaiset matut leikkimään pikkulasten leikkipaikkaan?! Kyllä mun täytyy nyt tunnustaa Yksi, johon joku uskoo, ja kolme, joihin ei usko kukaan. Lisää tulipaloja ja mellakoita vastaanottokeskuksissa Saksassa. Turvapaikkamatkailu Saksasta pitää pysäyttää. Palautuksille saatava muutos blogi. Lapsosten hurjat synttärit — asuntolan seinät potkittiin rikki. Muhamettilaiset kiduttavat kanin hengiltä k Kristityn kohtalo Tunisiassa k Vastaanottokeskukset salaavat turvapaikanhakijoiden rankkoja rikoksia.

Turvapaikanhakijat tappelivat nyrkein Tarinaharjun VOK: Luciaa ja luentoa blogi. Iranilainen perhe karkoitetaan - sai liian vähän palkkaa. Irakissa kuolemantuomio on käytössä. Kun kansa ja sitä hallitseva valtiovalta ovat eri leireissä, isänmaallisuus muuttuu rikokseksi. Uskovaiset muhamettilaiset teloittivat Profeetan ja Koraanin sanan innoittamina lasta K Muhamettilaiset polttavat koiranpennun elävältä k Matun ja vanhuksen ruokalista.

Marko Juhani Vaulakorven epäiltynä törkeästä raiskauksesta. Ehdotus totuudenmukaisen uutisoinnin teemapäivästä. Turvapaikanhakijat rengeiksi maa- ja metsätalouteen. Vokkien sisäisiä riitoja salaillaan. Suomi-neidostamme on tehty prostituoitu. Allahin palvojan tapa kunnioittaa hauta- ja uskonrauhaa. Onko suomalaisella ja japanilaisella yrityksellä eroa? Kansalaisten on mielestäni syytäkin reagoida hyvinkin voimakkaasti. Mies kuvailee salaa naisten hameenaluksia.

Länsimaista kulttuuria puolustettava islamia vastaan. Nawjin, 9, ja Hawjin, 11, lähetetään Iraniin. Esittelyssä muuan Suomen invaasion operatiivinen muslimi. Lapsukaiset vetävät pois asyylihakemuksiaan Ruotsissa. Itävallassa 38 pakolaisrikosta päivässä. Malmön väkiluku kasvaa räjähdysmäisesti lähivuosina. Minulla oli unelma - se kytee vielä. Turvapaikanhakijoita tulee Helsinkiin nyt laivalla Saksasta.

Sigtunan muslimit jakoivat tappouhkauksia ihmisten postilaatikoihin. Ruben Stillerin etniset pakkomielteet. Kun Suomi-poika dokaa, maahanmuuttaja yrittää. Maahanmuuttokriittinen ja sensaatiohakuinen MV-lehti haastaa valtamediat. Tunnistatko Jyväskylän Siwan ryöstöä aseen kanssa yrittäneen? Niinisalon vastaanottokeskuksella tapahtunut välikohtaus viimeyönä. Useilla Suomeen tulleilla kytköksiä Isisiin.

Maahanmuuton riskejä on vähätelty. Tämä on sotaa, suljetaan rajat. Raiskaajan kiinniottoon käytettiin Karhu-ryhmää! Suomi kouluttamaan Assadia vastustavia terroristeja. Syyrian armeija sai kiinni ISIS-taistelijan. Pekka sai asunnon ja MV: Mies vangittiin epäiltynä kahden tytön törkeästä raiskauksesta. Naapurissani asuu tälläinen mies. Pakolaiset toivat sikainfluenssan Kainuuseen. Poliisi poisti pastori Kai Sadinmaan yhden miehen vastamielenosoituksesta video.

Strängnäsissä joukkoraiskaus - mielenosoitus rasismia vastaan. No, se vähän riippuu! Lex Soini kumoaa Lex Vennamon. Suomessa joukkosurmia ihannoiva verkosto. Maahantunkeutujien palvelemisesta kieltäytyviltä varusmiehiltä viedään lomaoikeus. Ensimmäinen terroristin pidätys Suomessa?! Tamperelaisen päätoimittaja on taas surffaillut MV-sivustolla. Eikö matujen maahantunkeutumista saada millään loppumaan?

Somaliakka oli radiossa iloinen ilmaisesta ajokortista. Unelma uudesta maasta ja miksi Ruotsiin muutetaan. Näin rauhan uskonnossa kasvatetaan lapsia. Kansalaispaine heijastuu nyt viranomaisten ja median toimintaan. SPR sai Turvallisuusteko -kunniakirjan Vokin perustamisesta. Ulkomaalaiset miehet vaaditaan vangittavaksi raiskauksesta!

Homoseksuaaliseen pornotähti saana herkku net tarina

joulukuu Yhteispäivystys mahdollistaa pidemmän aukioloajan ja suuremman vastaajien määrän. .. Miten sä et sitten oo Siwan kassalla?! . puheenjohtajaksi ensi vuodelle Helsingin yliopiston kanslerin Thomas Wilhelmssonin. .. tykkilumen teko ei ole taloudellisesti kannattavaa maakuntaviestiä ajatellen. 2. lokakuu Tallinna sex suomalaista koti pornoa Escort barcelona penis pumppu Sex .. Aukioloaikoina voit myös soittaa Prisman asiakaspalveluun. .. varatuille seksi pornoa idols lassi nainen mies siwa lähemäki pillukuvia porno ja .. Ihmisiä käännytettiin jopa sellaisiin maihin, joissa homoseksuaalisuus on rikos. Supermotorengas Deestone D / mopokäyttöön, ei tarvitse sisärengasta. Tilaa omasi meiltä!.

JYVÄSKYLÄ SEKSI KALUA ÄIDILTÄ HOMOSEKSUAALISEEN